andrzej1980
Nowy
Teraz już wszystko wiem. Czyli jest dobrze, ale nie beznadziejnie. Oby zrobili szybko kombiaka inaczej nie widzę szans na przekroczenie 50 tysięcy sztuk sprzedanych rocznie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Oj sprzedaz poszybuje w marcu w górę , byłem wczoraj we wrocławskim ADF-ie, na 4 sprzedawców w Alfie wszyscy mega-zajęci pracą przy komputerze, 100% ze pisali oferty i negocjowali z klientami, nie zauwazyli nawet dwóch klietów w realu macających Giulie i Stelvio, taki mają rucha sprzedaz w Polsce to 16szt w styczniu.widac będę mial bardzo oryginalne auto za pare tygodni,niby fajnie,ale życzę alfie lepszej sprzedazy
Jak by z oglądających auta w salonie był faktyczny ruch w interesie to by robili mini salony w centrum miasta. Jak np. we Francji. A że mamy rynek nowych aut w powijakach wciąż, to mamy na obrzeżach miast i kontakty głównie via e-mail/www. Ja zamówiłem auto a w salonie byłem może dwa razy, by odebrać auto na test (więc chwilę i znów mnie nie było widać) i drugi raz by faktycznie zamówić..Oj sprzedaz poszybuje w marcu w górę , byłem wczoraj we wrocławskim ADF-ie, na 4 sprzedawców w Alfie wszyscy mega-zajęci pracą przy komputerze, 100% ze pisali oferty i negocjowali z klientami, nie zauwazyli nawet dwóch klietów w realu macających Giulie i Stelvio, taki mają ruch
Jasne,ze tak. Tylko,ze wczoraj wdepnałem tam przypadkowo bo mi wyskoczyła wolna godzina. I tam zapadła decyzja,ze będzie jednak Giulia obowiązkowo z drewnem i obszytą skórą deską. Jednak na pewno nie bedzie kupiona w ADF.Jak by z oglądających auta w salonie był faktyczny ruch w interesie to by robili mini salony w centrum miasta
Tylko, że Ty masz Veloce a nie wiadomo czy w 200-konnej nie dają atrapy choć szczerze wątpię że Alfa by się do tego posunęłaPotwierdzam. Pakiet z dwoma końcówkami to prawdziwy wydech. W zimie nie ma lipy leci z dwóch![]()
Brawo Ty! 60 tys w kieszeni zostało. Tez bym miał w d... ze 2016
- - - Updated - - -
Tylko, że Ty masz Veloce a nie wiadomo czy w 200-konnej nie dają atrapy choć szczerze wątpię że Alfa by się do tego posunęła![]()