[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a sprzedaz w Polsce to 16szt w styczniu.widac będę mial bardzo oryginalne auto za pare tygodni,niby fajnie,ale życzę alfie lepszej sprzedazy

w europie sw by dodalo pewnie z 20tys szt rocznie. kiedys chodziły tez sluchy ze ma byc wersja coupe

Sorry za głupie pytanie ale Giulia 2.0 T 200 KM ma tylko jeden wydech? Nie ma wersji z dwoma rurami przy tej mocy ?

Można dołożyć opcję z podwójnym wydechem za dopłatą, ale chyba wtedy jeden jest ślepy.

Tak można dokupić opcję i nie jest to ślepy wydech ale to informacje z drugiej ręki. Mogę dopytać właściciela takiej Giulii z pakietem.

chyba nie jest slepy, natomiast w gamie akcesoriów faktycznie jest dostępny fake drugiej rury do montazu w giuli z pojedynczym wydechem

a sprzedaz w Polsce to 16szt w styczniu.widac będę mial bardzo oryginalne auto za pare tygodni,niby fajnie,ale życzę alfie lepszej sprzedazy
Oj sprzedaz poszybuje w marcu w górę , byłem wczoraj we wrocławskim ADF-ie, na 4 sprzedawców w Alfie wszyscy mega-zajęci pracą przy komputerze, 100% ze pisali oferty i negocjowali z klientami, nie zauwazyli nawet dwóch klietów w realu macających Giulie i Stelvio, taki mają ruch

[MENTION=54383]kutulu[/MENTION] ja myślę, że to był CS GO ;)

Oj sprzedaz poszybuje w marcu w górę , byłem wczoraj we wrocławskim ADF-ie, na 4 sprzedawców w Alfie wszyscy mega-zajęci pracą przy komputerze, 100% ze pisali oferty i negocjowali z klientami, nie zauwazyli nawet dwóch klietów w realu macających Giulie i Stelvio, taki mają ruch
Jak by z oglądających auta w salonie był faktyczny ruch w interesie to by robili mini salony w centrum miasta. Jak np. we Francji. A że mamy rynek nowych aut w powijakach wciąż, to mamy na obrzeżach miast i kontakty głównie via e-mail/www. Ja zamówiłem auto a w salonie byłem może dwa razy, by odebrać auto na test (więc chwilę i znów mnie nie było widać) i drugi raz by faktycznie zamówić..

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Potwierdzam. Pakiet z dwoma końcówkami to prawdziwy wydech. W zimie nie ma lipy leci z dwóch :D

Jak by z oglądających auta w salonie był faktyczny ruch w interesie to by robili mini salony w centrum miasta
Jasne,ze tak. Tylko,ze wczoraj wdepnałem tam przypadkowo bo mi wyskoczyła wolna godzina. I tam zapadła decyzja,ze będzie jednak Giulia obowiązkowo z drewnem i obszytą skórą deską. Jednak na pewno nie bedzie kupiona w ADF.

Czy ktoś jest rozeznany w temacie dostępnych rabatów na giulie super do produkcji? Chodzi mi o wersję 200 KM, ksenony, felgi od Q, lakier stromboli/vesuvio, czerwone wnętrze, pakiet lux, czujniki parkowania, gwarancja na 5 lat, łopatki i pakiet convenience?
Oglądam te dostępne na stocku i ceny nie porywają. W ADF jest czerwona z 2016 roku za 138 tysięcy. Niby nowa, ale to już tak naprawdę dwuletnie auto i mogą być problemy z jego późniejszą odsprzedażą. Coraz bardziej przekonuję się do kupna nowego, tym bardziej, że poleasingowych Giulii na rynku jeszcze nie ma, chociaż pierwsze 2-łatki powinny pojawić się pod koniec roku i w 2019.

Problemy z odsprzedażą? Nie rozumiem. Tylko u nas liczy się rok produkcji. Kupujesz nowe auto z gwarancją i kilkadziesiąt tys taniej niz 2018. Moim zdaniem dobry deal.

Co nie zmienia faktu, że auto jest nowe tzn. nieużywane a rocznik jest tylko pretekstem do utargowania ceny :)

W listopadzie kupiłem giulie z 2016 cena katalogowa 233000 pln
Zapłaciłem 172000 pln

Brawo Ty! 60 tys w kieszeni zostało. Tez bym miał w d... ze 2016 :)

- - - Updated - - -

Potwierdzam. Pakiet z dwoma końcówkami to prawdziwy wydech. W zimie nie ma lipy leci z dwóch :D
Tylko, że Ty masz Veloce a nie wiadomo czy w 200-konnej nie dają atrapy choć szczerze wątpię że Alfa by się do tego posunęła :)

[MENTION=67765]Farfocel[/MENTION] co fo ofert z adf to na pewno aktualna? oni wystawiaja wabiki, chocby taka granatowa super za 153tys ktorej od dawna nie maja a na otomoto jest. z reszta nie tylko oni tak robia.
auto z 2016 to jednak pierwsze miesiace produkcji, a to musi wplywac na cene.gumy tez sie starzeja czy lakier a moze co jakis czas pojdzie na salon i ludzie wchodza i wychodza z auta niszczac tapicerku i krecac wszystkim.100% pelnowartosciowe takie auto nie jest moim zdaniem ale czemu nie jesli ktos chce kupic taniej. kupisz taniej to i troche taniej sprzedasz w czym problem?

Brawo Ty! 60 tys w kieszeni zostało. Tez bym miał w d... ze 2016 :)

- - - Updated - - -

Tylko, że Ty masz Veloce a nie wiadomo czy w 200-konnej nie dają atrapy choć szczerze wątpię że Alfa by się do tego posunęła :)

To są veloce z 2016?????

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Amortyzatory
Powrót