145Q
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD M-Jet 2004
To może 159 najpierw, żeby nie było aż takiej przepaści...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W USA gdzie kombi się nie sprzedają [emoji6] w Europie Alfa Romeo sprzedała 2x więcej aut mając o wiele mniejsza ofertę [emoji6]Lexus nie ma zadnego kombi i sprzedaje sie dobrze. Mozna? Mozna.
tego nam życzę. obawiam się jednak, że on i tak by nie zniknął, bo lubi wiecznie biadolić i psuć wszystkim humorTo kup se mazde i zniknij w koncu.
o czym Ty piszesz? IS który chyba jest konkurentem Giuli sprzedaje się w ilościach ok 300-600szt miesięcznie w Europie - to 5x mniej niż Giulia (1500-3000szt). W USA sprzedają ok 1000-2500szt ISów miesięcznie, czyli jakieś 2-2.5x więcej niż Giulii, tyle że w USA AR nie ma w ogóle ugruntowanej pozycji, a Lexus ma bardzoLexus nie ma zadnego kombi i sprzedaje sie dobrze. Mozna? Mozna.
wynik Giulii i mazdy prawie identyczny, tylko czemu mazde widac na każdym skrzyzowaniu co dwie minuty, a giulie raz na miesiąc? Tak naprawdę to częsciej juz widzę stelvio...Lexus IS Europa 2017 - 5649
Jaguar XE Europa 2017 - 18999
Infiniti Q50 Europa 2017 - 1777
Volvo S60 Europa 2017 - 7384
Giulia Europa 2017 - 24679
Mazda 6 Europa 2017 - 23090 (+ kombi) --- gdzie lepiej sie sprzedaje?
USA jw.
wynik Giulii i mazdy prawie identyczny, tylko czemu mazde widac na każdym skrzyzowaniu co dwie minuty, a giulie raz na miesiąc? Tak naprawdę to częsciej juz widzę stelvio...
To zależy gdzie. Wczoraj widziałem np. 2 w Warszawie. Nie ma tygodnia żebym jakiejś nie widział. Ile wam trzeba tłumaczyć (i , że w ogóle trzeba), że Alfa to samochód specyficzny i niszowy. To nie toyota Corolla czy Octavia czy Mazda dla wszystkich. Klient w Alfie ma konkretne wymagania. 1. Prowadzenie (tu ciężko pobić Alfę w tej cenie) 2. specyficzny styl. Jak widać takich zapaleńców jest mniej niż ludzi, którym zależy tylko żeby się nie psuł i jechał.
Są jednak też inne przypadki. Klient przyszedł kupić Levorga. Marka Subaru taka dobra niezawodna od znajomych polecana. Przejechał się jednak Giulią bo akurat była taka możliwość. Wrócił spocony z wrażeń. Wpłacił zaliczkęNie wiedział co to Alfa
Alfą się trzeba przejechać żeby wiedzieć że się ją chce. W Polsce niestety opinia alfy ciągnie się jeszcze z czasów 156 która nie dawała rady przy ówczesnej jakości nawierzchni. Wiem bo sam miałem. Wymiana całego zawieszenie po 8tys to nie była fanaberia tylko konieczność. Dlatego ludzie się boja.
Mnie to jednak nie przeszkadza bo mam możliwość jazdy wspaniałym samochodem i w dodatku chyba W warszawie są tylko 2 Veloce Vesuvio Gray. Przy czym tej drugiej nie jestem pewien czy z Warszawy miała numery. W Polsce też pewnie na palcach jednej ręki można takie policzyć![]()
[MENTION=42338]duke75[/MENTION] - i to jest godna postawa... a nie jak kilku tutaj, że Mazda... że AR upada... że wstyd, że coś tam....
Z AR jest jak z kobietą... kocha się bezwzględnie i mimo wszystko![]()
Miłość rzadko kiedy ma coś wspólnego z godnością- taki jej urok....
Taka "miłość" z godnością, to niewiele wspólnego ma(że "bezwzględnie i mimo wszystko" - to już zwichrowanie pewne raczej , zarówno w dziedzinie Kobiet jak i aut
)