bimsky
Nowy
W kwestii dźwięku - mi sie podoba![]()
Mi też. I to nawet bardzo. Od razu słychać, że to nie zabawka dla mięczaków i że niczego nie udaje ;-)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W kwestii dźwięku - mi sie podoba![]()
Kolejna ustawka na stacji benzynowej
http://www.clubalfa.it/11869-alfa-romeo-giulia-ancora-un-video-dal-nurburgring.html
ale to za...dala![]()
Zajebiście brzmi!
To chyba wersja z manualem tak mi się wydaje.![]()
Napisał ris
Kolejna ustawka na stacji benzynowej
http://www.clubalfa.it/11869-alfa-ro...rburgring.html
Zajebiście brzmi!
A może jak w BMW M będzie dźwięk z głośniczka i wszytko ulegnie poprawie![]()
Ogólnie z tą całą Giulią jest wielka żenada. Wizualnie auto jest całkiem fajne ale cały marketing wokół tego fatalny. U każdego normalnego producenta najpierw jest prezentacja gdzie podane są jak na talerzu wszystkie dane dostępne i planowane silniki, wyposażenie i inne bajery, nowości itp. potem są gotowe auta do testowanie przez dziennikarzy. Zazwyczaj topowe wersje jak M, RS czy AMG wchodzą później najpierw prezentowane są wersje "dla ludu" z najbardziej popularnymi silnikami. A tutaj mamy sytuację że samochód można powiedzieć nadal jest nie gotowy skoro nadal testują w kamuflażu. Myślę że chcieli dotrzymać terminu prezentacji w zasadzie nie mając go jeszcze skończonego o czym świadczy bardzo skromna ilość oficjalnych fotek nie wspominając o wnętrzu które jakby nadal było ukrywane bo za dużo go nie pokazywali. Dla mnie porażka na całej linii. Może się mylę ale premiera o cały rok za wcześnie![]()
Jeździ w kamuflażu bo takie są zasady. Zdjęcia wnętrza też są i jest to gotowe wnętrze, a nie jakiś ulep. Trochę narzekasz bez powodu. Marketing słaby to inna sprawa. Ale przeciętny klient mógł zobaczyć zdjęcia z prezentacji, a za pół roku będzie mógł pójść do salonu i obejrzeć auto. Wtedy powinna być już normalna akcja promocyjna.Ogólnie z tą całą Giulią jest wielka żenada. Wizualnie auto jest całkiem fajne ale cały marketing wokół tego fatalny. U każdego normalnego producenta najpierw jest prezentacja gdzie podane są jak na talerzu wszystkie dane dostępne i planowane silniki, wyposażenie i inne bajery, nowości itp. potem są gotowe auta do testowanie przez dziennikarzy. Zazwyczaj topowe wersje jak M, RS czy AMG wchodzą później najpierw prezentowane są wersje "dla ludu" z najbardziej popularnymi silnikami. A tutaj mamy sytuację że samochód można powiedzieć nadal jest nie gotowy skoro nadal testują w kamuflażu.
Może się mylę ale premiera o cały rok za wcześnie![]()