Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z tego przejazdu (oglądałem z 1,5 minuty) nie wygląda, jak by to było jakieś ostre testowanie - linia przejazdu jest daleka od optymalnej i jakoś nie widać, żeby kierowca miał zamiar ciąć po tarkach.
Tak Alfa alfą, ale leonik kurrrde dobrze się skubany składa w te zakręty!
- - - Updated - - -
Oł szit fak, rzeczywiście. Dzięki drift-r.
No nie wiem gdzie Ty widzisz, ze dobrze się Leon składa w zakręty.częsta korekta kierownicą piski opon prawie jak w oplu
![]()
Ten kierowca może nie prezentuje wiele ale zobacz sobie, jak to auto wypadło między innymi na tym torze i w innych testach.
Najbardziej z tego filmiku podoba mi się jego tekst o Giulii- ... M3 killer.![]()
A on nie mówił "it supposed to be M3-killer" czy coś w ten deseń?
A nie macie wrażenia że Alfa jedzie na pół gwizdka? Koleś z Leonem walczy w zakrętach a Alfa wygląda jakby tak po prostu na luzie sobie jechała. Tym bardziej że to pewnie jeden z niewielu jezdnych egzemplarzy czyli wypadek=publiczne ścięcie kierowcy, a poza tym stosunek mocy do masy tych aut jednoznacznie wskazuje że Leon widział by Giulię przez góra pierwsze 30 sekund jazdy.