Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co do flot, to ja tam marketingowcem nie jestem i się nie znam, ale chcąc być 'premium' to się nie daje chyba aut flotom (o ile przez floty rozumiemy przedstawicieli handlowych itp.) nie sprzedaje się ich tanio i nie daje rabatów
Dlaczego? Jeśli CO2 i spalanie będzie niskie to chyba nie ma znaczenia jaka pojemność* (*nie dotyczy PL).Jeśli tak będzie, to można zapomnieć o flotach. A to by oznaczało raczej słabą sprzedaż.
Ale żeś błysnął, dokładnie o tym pisałem w #3293.
A drugi temat to kolego trochę opanuj się z tym torem w Poznaniu...
Dlaczego? Jeśli CO2 i spalanie będzie niskie to chyba nie ma znaczenia jaka pojemność* (*nie dotyczy PL).
EDIT: 8,5s przy tej masie (1950kg) to rzeczywiście zacny wynik. Taka Alfa, przy 1600-1700kg spokojnie miałaby poniżej 8s (może nawet 7s?!), a to bardzo dobry wynik jak na raptem 200KM w dieslu.
@ Andree : "sportowy offtop" wcale nie jest nie na miejscu w temacie Giulii, bo do tych korzeni szefostwo firmy strasznie mocno nawiązywało we wszelkich prezentacjach uprzednich i na takie - ala-sportowe wrażenia stawia jak widać kładąc nacisk na osiągi , paramtery i konie mechaniczne na kilogram jako cel konstruktorów , a nie wyznaczenie trasy którą najmniej spali czy jak łatwo sama zaparkuje.
A jak dało się zauważyć w tym offtopie krótkim powyżej - korzenie te niemalże całkowicie uschły.
Żałosne są te wasze buraczane przezwiska VAG Audi/VW itp.
Podobno Gulia dopiero od 2017r w salonach info od jednego dyrektora który wrócił z prezentacji.Oby kłamał bo to samobój straszny Alfy.
Co w tym żałosnego, przecież czule lub zdrobniale piszę o VAGu. Wiem władca pierscieni, marnych pierścieni. http://www.spalacz.pl/olej-i-jego-spalanie-w-silniku-audi-20-tfsi
Zobacz link i zostań na B5, sam jezdziłem i wiem, moja firma jako słuzbowe preferuje VW i Audi.