[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja wiem, że Policjanci mają zastrzeżenia do 159-ek tak jak napisałeś powyżej, ale jednocześnie bardzo lubią te samochody i jak każdy kierowca Alfy - mają do nich słabość.

Tak się przyjrzałem tym zdjęciom Tipo952 w nocy i muszę przyznać, że rano oglądałem swoją dupę i nadal jest na swoim miejscu :)

A jesteś pewien, że to ta sama dupa? :P

Szkoda, że nie znam włoskiego. Czy to ma współpracować z silnikiem spalinowym?

Szkoda, że nie znam włoskiego. Czy to ma współpracować z silnikiem spalinowym?

Innego raczej się nie przewiduje:) Podejrzewam, że chodzi Ci o to czy połączą KERS z benzyną?

ja już po scianach chodzę, tak czekam i czekam na to cudo Julię

- - - Updated - - -

Czego płaczesz?będzie taka petara,że szczęki opadną,czy któraś alfa była brzydka,?

alfa arna
alfa 75
alfa mito
nikomu kopara nie opadnie, ludzie
to auto projektują KSIĘGOWI
ma się podobać masowo więc zapomnijcie o cudach :)

- - - Updated - - -

Moim zdaniem ten przedni zwis mówi BARDZO dużo. Loffciam :D.

za chugo nie wjedziesz na krawężniki w polskich miastach:) i do połowy garaży pod szeregówkami:)))

A ja myślę, że jeśli chodzi o wygląd, to będzie to standardowe podejście Włochów do tematu: tyłka nie urwie (jak to już wiele razy żeśmy to omawiali tutaj), ale za to będzie to samochód za którym ludzie będą się oglądać na ulicy.

Taka właśnie ma być alfa w segmencie D ... i jak na razie się to Włochom udawało (czyli, ze nie zgadzam się z kolegą KRS, że 75-ka była brzydka, ale jest to oczywiście kwestia gustu :) ).

A ja myślę, że jeśli chodzi o wygląd, to będzie to standardowe podejście Włochów do tematu: tyłka nie urwie (jak to już wiele razy żeśmy to omawiali tutaj), ale za to będzie to samochód za którym ludzie będą się oglądać na ulicy.

Taka właśnie ma być alfa w segmencie D ... i jak na razie się to Włochom udawało (czyli, ze nie zgadzam się z kolegą KRS, że 75-ka była brzydka, ale jest to oczywiście kwestia gustu :) ).

Jak nie urwie tyłka to może konkurować z Hiundaiem a nie BMW i Audi. N o i sprzedaży nie będzie no ale co ja tam wiem. :)

95% watku to o d... Rozbic, wszyscy specjalisci majacy pelna wiedze rynkowa:) Panowie... Jeszcze pare dni i wszystko sie okaze, czy piekna czy nie itd ps. Przezywacie a wiekszosc z was nie kupi z braku $... Wiecej luzu:) rozmowa jak na targu miedzy babami

95% watku to o d... Rozbic, wszyscy specjalisci majacy pelna wiedze rynkowa:) Panowie... Jeszcze pare dni i wszystko sie okaze, czy piekna czy nie itd ps. Przezywacie a wiekszosc z was nie kupi z braku $... Wiecej luzu:) rozmowa jak na targu miedzy babami

Ja!? Ja jestem użytkownikiem i na rynku nie znam się prawie wcale. O tym, że za alfą ludzie oglądają się na ulicy dowiedziałem się z własnego doświadczenia.

Czy stać mnie będzie na nową Alfe Romeo Giulię w wersji GTA? - tak :D

stać nie stać teraz - przynajmniej 5% forum za 2-3 lata będzie poważnie rozważać zakup. Jeśli będzie co rozważać oczywiscie

Choćby nie wiem jak wyglądało i tak będziemy kupować. Zawsze się znajdzie amator na każde auto... przykład-> Multipla ;)
Mają przecież nawet swoje forum z fanclubem itd :D

stać nie stać teraz - przynajmniej 5% forum za 2-3 lata będzie poważnie rozważać zakup. Jeśli będzie co rozważać oczywiscie

Ha! i moj dylemat brzmi z goła inaczej: Giulia GTA (czy jak ją tam nazwą) czy Jeep Cherokee (innymi słowy: rozsądek czy serce).

:)

Amortyzatory
Powrót