[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak nie wypuszczą kombi to się ma to nie zanosi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

wiadomo, w eur sw by dolozylo pewnie ze 3 tys szt miesiecznie. moze kuedys wprowadza, mi by to odpowiadalo

Od kliku dni zauważyłem, że coś mi się dzieje z radiem. Parkuję w garażu podziemnym i radio tam nie odbiera ale to normalne bo nie ma prawa. Po wyjechaniu, ustawioną wcześniej stację radiową (TOK FM) słychać bardzo słabo. Są duże zakłócenia. Gdy zmienię na inną stację i z powrotem na TOK FM to wszystko jest ok. Dźwięk bardzo wyraźny.

Tak jakby radio "gubiło" ustawienie. Zdarzyło mi się już to 3 razy. Czy ktoś miał może podobny problem? Wcześniej nie zauważyłem żeby coś się zmieniało.

Zobaczę jeszcze z innymi stacjami

Tak jest - żeby ocenić co jest popularne we Włoszech, trzeba pojeździć po ich autostradach. Mnóstwo włoskich wynalazków. Nie byłem w ostatnich 12 miesiącach, ale na pewno się Giulie znajdą.

Jestem właśnie po trasie do Wenecji i z powrotem, przez Austrię, jadąc tylko autostradami. Z przykrością stwierdzam, że nie widziałem ani jednej Giulii, a bardzo na to liczyłem...

Jestem właśnie po trasie do Wenecji i z powrotem, przez Austrię, jadąc tylko autostradami. Z przykrością stwierdzam, że nie widziałem ani jednej Giulii, a bardzo na to liczyłem...

Zaraz się dowiesz, że jeździłeś po „złych” autostradach ;)

Ja 2 lata temu zrobiłem 4500 km po Włoskich drogach (połowa to autostrady niestety płatne) i widziałem może z 5 Alf 159, z 10 Giuliett. Troche 147. Ani jednej 166 i Mito. Baaardzo dużo nowych fiatów.

O czym to świadczy. O niczym :D
Dajcie trochę czasu i załóżcie wątek Giulia statystyki. Chętnie będę wpisywał ile dziennie widziałem poszczególnych modeli :D

FCA opublikowało dane sprzedażowe za czerwiec 2017.
http://www.prnewswire.com/news-releases/fca-us-reports-june-2017-sales-300482967.html

Giulia pobiła kolejny rekord miesięcznej sprzedaży - 992 szt. Wygląda na to, że od 2-3 miesięcy sprzedaje się lepiej niż XE, co trzeba uznać za sukces, gdyż Jaguar ma ugruntowaną pozycję w USA i większość ludzi kojarzy markę a AR w znacznej części kraju to nadal no-name.
Ciekawostką jest to, że na drogi USA wyjechały pierwsze 2 egzemplarze Stelvio :)

Odebrałem sunię:)
48.jpg
49.jpg

Crazy shit!:))))

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Najss Strasznie czarna :) Zakładaj wątek na Nasze Belle i chwal się co tam masz :)

Edit: Przez pomyłkę nie w tym wątku wstawiłem post, więc prośba do moderatora o usunięcie.
PS. [MENTION=57068]Azalgo[/MENTION] - czarna świetnie wygląda :) Czekam na więcej zdjęć :)

Autocentrum zrobiło test/jazdy próbne Stelvio z Alfaholikami z Małopolski :)

Ostatnia edycja:
Czarny z czerwonym idealne połączenie :) Wydaje mi się, że następna moja Veloce będzie właśnie z czerwoną skórą :) Miłej jazdy i opowiadaj o wrażeniach.

Tak na szybko, na autostradzie idzie easy z cla 45 amg. Jestem milo zaskoczony:)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Super fura . Ja swoja odbieram dopiero w sierpniu.
Czy masz felgi tej samej szerokości na przodzie i tyle czy różne?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Tak na szybko, na autostradzie idzie easy z cla 45 amg

Właśnie tego mi trochę brakuje. Tzn moje ok 6.6s do 100km/h mi w zupełności wystarcza i nie raz już to udowodniłem ale nie mam tego spokoju na światłach, że praktycznie nie ma godnego konkurenta :D Trochę żałuję, że nie poczekałem na Veloce. bo cena nawet mniejsza by była. Tym bardziej, że kocham tam fotele :D Może jeszcze w tym roku zamienię bo na Q mnie nie stać nawet w leasing :D

Jeszcze raz gratuluję i mam nadzieję, że kiedyś się zobaczymy na drodze.

Amortyzatory
Powrót