BoL
Nowy
- Auto
- Alfa Giulietta 1.4 TB 2015
A jaki jest problem zmierzyć auto na ramie???
Sądzisz, że sprzedawca ci to umożliwi?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jaki jest problem zmierzyć auto na ramie???
Skoro ma tak genialne recenzje, "w testach wygrywa z konkurencją. Jest tańsza. Jest lepiej wyposażona. Ma lepszą notę w NCAP. Osiągnęła rekord na torze. Nawet przed VAG-owcami robi wrażenie" to dlaczego sprzedaż jest niższa niż konkurencji?
A na jakiej podstawie uważasz, że sprzedaje się lepiej niż 159? bo w ciągu paru miesięcy sprzedaży nieznacznie więcej sprzedano jej niż 159 dwanaście lat temu? Czy takie porównanie ma w ogóle sens?
acha i co to znaczy 159 i pokrewne? Co to za pokrewne, których, podobnoż, sprzedano mniej niż Giulii?
Czyli Stelvio jest dzięki Giulii? Bo co, platforma? Można było tą platformę zbudować dla Stelvio, bezpośrednio. Wskaż, konkretnie, w jaki sposób "pozostałe modele" mają odnieść sukces dzięki modelowi, który się na razie marnie sprzedaje?

Jeśli chodzi o ceny to by uczcić premierę, Alfa Romeo zaoferowała limitowaną edycję modelu Giulia Mediolan za 433,800 renminbi (równowartość 58.256 euro) oraz kolejne 60 sztuk Giulia Quadrifoglo za 1,028,000 RMB (138,054 euro).
"Special price for you, my friend!"
Nie rozumiem po co wogole odpowiadasz. Zauważ ze juz nikt mu nie odpisuje na zaczepki. Troll umrze bez zarcia.Hahaha. Założyłem się z jednym forumowiczem, że nie odniesiesz się w sposób merytoryczny do ani jednej kwestii którą poruszyłem (sam poruszyłeś), tylko zaczniesz płakać jak to źle się ktoś do Ciebie zwraca z czego powinieneś się na dobrą sprawę cieszyć.
Przy okazji, możesz zgłosić swoje multi-konta
PS. Dlaczego ostatnio piszesz w liczbie mnogiej? Posty Andersena, to głos jakiegoś szerszego środowiska eksperckiego?
powinien być dopisek: ... w Europie.Poczytałem trochę i dowiedziałem się że brakuje jednak tego kombiaka. Niemiecka święta trójca statystyki opiera głównie na kombi...
A napęd na cztery koła w Stelvio skoro wspomniałeś "Alltracki"?Jedyna jego przewaga to prześwit i ta przewaga przy podniesionym kombi ginie