Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przy tym silniku powinni bez problemu dojść do 700-800KM przy dobrych modach, chyba że mowa jedynie o niewielkich poprawkach fabryki.Przy okazji. Pogea racing wycisnęła już ponad 600HP i 700Nm z Q
Przy tym silniku powinni bez problemu dojść do 700-800KM przy dobrych modach, chyba że mowa jedynie o niewielkich poprawkach fabryki.
radosuaf, jest takie powiedzonko "nie ważne co mówią, ważne że mówią" i tu idealnie wpisuje się Nuerburgring i bicie czasu. Niech na 10 osób które przyjedzie po tym newsie obejrzeć auto 1 je kupi to już jest sukces, tak się teraz sprzedaje, widzę to nawet po kampaniach u siebie, w branży na tyle hermetycznej że nigdy bym nie pomyślał o takiej akwizycji a tu proszę, po mailingu wpadają klienci bo "panie, ja nie wiedziałem nawet że Wy to macie" chociaż kupuje maszyny od 10 lat, drugi zajrzał i wziął coś zupełnie innego ale dowiedział się w ogóle że coś takiego mamy.
Nie przesadzaj, jeździ sporo aut których moce wyraźnie wykraczają poza zdrowy rozsądek a jednak jeżdżą, dla 3.0 Biturbo 700KM to właśnie jest pierdnięcie.
A gdzie mają testówkę z automatem?W końcu (z braku benzyn) skusilem sie na jazdę giulia D AT180, jako ze to automat drążek nie drżybiegi zmieniają sie szybko po depnieciu, a dodatkowo łopatki dodają funu z jazdy. Udalo mi sie pokonać z duża prędkością kilka ciasnych zakrętów i w porównaniu do obecnej 159 to przepaść, auto idzie jak po sznurku, jest dużo lepiej wyciszony klekot, i dużo żwawiej sie napędza. Nie mogę sie doczekać benzyny ale po jeździe dieslem jestem juz praktycznie przekonany.
Krótko - zajebiste auto dla ludzi którzy lubią poszaleć za kołkiem, a spokojnie tez sie da jechać i jest przyjemnie
Dla mnie trochę za dalekoW Poznaniu w PolCarze na Gorzyslawa
Dla mnie trochę za dalekoMasz jakieś porównanie do innych automatów?
Gdzie te 2 dodatkowe biegi zostały "włożone"? Na którym biegu jedziesz przy prędkościach autostradowych (120-140-160) przy stałej prędkości?
Tutaj zdjęcie z nakładania konserwacji na podwozie... Widać kobyłki były za wysokie![]()
Szkoda że to tylko przeróbka...
Pokaż załącznik 211557
Cos w stylu Signum.No i szkoda, ze bardzo slaba. Kombi to napewno nie jest![]()