Wnetrze wg. mnie jest ekstra, stylowe dobrze zaprojektowane i przedewszyskim dobrze wykonane.
konfigurator
http://carconfigurator.alfaromeo.com/de_DE/Giulia/
konfigurator
http://carconfigurator.alfaromeo.com/de_DE/Giulia/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
1. Jak mniemam, nie dali się przejechać?
2. Jak wygląda tapicerka materiałowa (bo taka chyba jest na zdjęciach)? Daje radę?
3. Jak strona sprzedażowa? Są jakieś wzorniki lakierów, tapicerek, katalogi? Przy Giulietcie była z tym straszna bieda...
Wczoraj się przejechalem E klasa z przebiegiem 50 (!) km, nawet nie wiecie jak ważne dla kupców było indywidualne podejście i kawa przy każdej wizycie..
Serwisowac też będziesz kilkaset km od miejsca zamieszkania?
Myślę że przy takiej zasobności portfela to albo auto jedzie tam na lawecie i wraca albo właściciel bierze swoją długonogą, cycatą blondynkę/brunetkę/rudą i robią sobie przy okazji weekend w BerlinieZależy gdzie mieszkasz. Autostrady nam już zbudowali, więc... myślę sobie, że mając auto klasy Giulii QV i jednocześnie nie mając zaufania do serwisu w PL nie miałbym problemu żeby raz/dwa razy na rok kopnać się do Berlina na serwis. Ale ja z Poznania mam tam bliżej niż do Wawy
albo właściciel bierze swoją długonogą, cycatą blondynkę/brunetkę/rudą i robią sobie przy okazji weekend w Berlinie Czasy się zmieniły, podejście ludzi też.
Wcale mnie to nie dziwi. Wydając tyle kasy na auto można chyba oczekiwać jakiegoś poziomu obsługi? Czy to takie dziwne jest?
Zresztą... nawet kupując auto za 100tys. oczekiwałbym "jakiegoś" poziomu obsługi, w końcu to nie jest paczka dropsów.
IMO nowe salony powinny sprzedawać tylko Alfę i Jeepa.
Spoko, w Polsce mamy jeden salon Maserati.Też tak myślę. Nawet lepiej podpiąć Alfę pod Maserati, niż zniżać ją do Fiata. Alfa i Jeep pasuje, bo nie konkurują ze sobą, a poziom cenowy podobny.
Bylem, widzialem, siedzialem w srodku i niewiem co myslec bo jakosc nie ktorych plastikow z ktorymi kierowca ma bezposredni kontakt przez caly czas jest niczym w doblo cargo niestety.