[Giulia] Alfa Giulia- 2015

co użytkownik to inne zdanie, dajcie już sobie na wstrzymanie z tym pierdzieleniem śmieci bo się tego czytać nie da, chyba przestanę śledzić ten wątek bo i tak co chciałem się dowiedzieć to już od niektórych tu osób się dowiedziałem i za to im bardzo dziękuję, a reszta wyjdzie jak auto dopadną do testów dziennikarskich.
Kłótnia jak w sejmie panowie.

też dorzucę moja 3 grosze. widziałem ją z 2 razy jak nadlatywałą na Wislance i zawsze w pierwszym momencie myslałem, że 9tka , bo byłem na etapie szukania to wszystkie na drodze zaraz wzrok wyostrzony. fakt oklejone folią to nie wyglądały ale tak czy siak mordki takiej fajnej jak 9ka nie ma . czekamy na cywilne

Anderson, od tego jest AC. A jak auto będzie na tyle stare, że AC nie będziesz mógł mieć to te LEDy będą rozdawane w małych paczkach chipsów :)

No chyba, że ktoś jest na tyle głupi żeby kupować auto i nie brać AC (mówię tu o autach, które relatywnie są jeszcze sporo warte- dla jednego sporo będzie 30k pln, dla drugiego 100k pln itd)

zawsze mam AC... w zeszłym roku dostawczak przetarł mi bok i uszkodził drzwi. I zwiał, bez świadków. Wykorzystałem do naprawy AC. No i mam w tym roku trzy stówy więcej za takie same ubezpieczenie:) I auto de facto bite, bo przyleci kupiec z czujnikiem grubości lakieru i będzie: panie, auto bite, zbij pan cenę.
Takie sprawy:P)

- - - Updated - - -

Tu się zgodzę, mordka 9tki to linia która chyba nigdy się nie znudzi :)

pełna zgoda. Giulia, z całym szacunkiem, ryjek ma w porównaniu do 9tki taki sobie, niespecjalny. Dlatego chcę mieć 159:) Chociaż na rok, dwa.

- - - Updated - - -

Masz prawo tak pisać ALE mam prośbę jak będzie Giulia kiedyś tam:) na jakimś zlocie, to stań koło niej swoją 159, wsiądź do środka pomacaj ją trochę i jak będziesz wsiadał do swojej, to ciekawe czy powtórzysz to co tu napisałeś.

ale to troszkę bez sensu zestawienie.... te auta dzieli 11 lat, wiecej niż dekada, w motoryzacji dziś to lata świetlne....

Pierwsze Giulie w Carserwisie będą w maju/czerwcu.

Wersja właśnie pokazana w USA, czyli 280KM Q4 będzie do odebrania w grudniu/styczniu.

Zwykła wersja, na zwykłych tablicach - słabo wygląda:

428.jpg

To przyznajcie sie które auto w biedzie dobrze wyglada, 3er, C, czy może A4? Każde auto w podstawie wyglada beznadziejnie wiec znowu zalaczylo sie polskie narzekanie widac... Lepiej spójrzcie na linie boczna, jak narasta od maski do klapy tylnej, rasowy sportowy sedan, ciekawi mnie jaki to auto ma Cx.

Dobrze jest, to jest chyba najtansza wersja. Ani chromowanych ramek, jeden wydech, koła chyba 16' max, kolor też najbardziej neutralny - każda inna będzie tylko lepiej wyglądać ;)
Co dziwi to fakt, że i tak bardzo nisko siedzi. A pewnie jakieś TI będzie jeszcze trochę niżej...

Brak chromowanych ramek to raczej zaleta w sportowym sedanie :) A ogólnie jak Koledzy powyżej, słabe zdjęcie, słaby kolor, słaba felga - nie oceniał bym po tym realnego wyglądu auta na ulicy.

Może nie tyle słabo wygląda, co wtapia się w tłum. Niestety... o 159 tego powiedzieć nie można :P
Taka prawda, nie oszukujmy się. Pozostaje liczyć na trakcje i silniki!

To przyznajcie sie które auto w biedzie dobrze wyglada, 3er, C, czy może A4?
Chociażby Giulietta w biedzie wygląda dużo lepiej. Szczególnie z tej perspektywy linia i niesamowite światła w Julce robią robotę.

Dobrze jest, to jest chyba najtansza wersja. Ani chromowanych ramek, jeden wydech, koła chyba 16' max, kolor też najbardziej neutralny - każda inna będzie tylko lepiej wyglądać ;)
Co dziwi to fakt, że i tak bardzo nisko siedzi. A pewnie jakieś TI będzie jeszcze trochę niżej...

....polskie ulice ją wykończą:))
wrocławska dziurawa kostka, łatana smołą , z resztkami starych torowisk plus pozapadane studzienki ściekowe zrobią z niej marmoladę:))

Zwykła wersja, na zwykłych tablicach - słabo wygląda:

428.jpg

Kolor bardzo pospolicie prezetuje sie. Bialy lub czarny,czy niebieski lepiej podkresli linie.
Kola 16 wygladaja jak wygladaja.
Auto dosyc nisko zawieszone,przod mocno opada.
Pojedynczy wydech sprawia wrazenie,jakby cos bylo niedokonczonego. Mogli darowac sobie taka oszczednosc,odbiera to wiele charakteru.
Tylne swiatla charakterystyczne dla koreanskiej propozycji,stad opatrzenie.
Linia boczna ladna.
Antenka ,jak dla mnie,jest chybionym pomyslem.

Mówisz o płetwie zamiast antenki? Dlaczego nie pasuje?

Co do wydechu, lepiej tak niż jak C-klasa i fejkowa rura (a prawdziwa od spodu)... ;)

Mówisz o płetwie zamiast antenki? Dlaczego nie pasuje?

Co do wydechu, lepiej tak niż jak C-klasa i fejkowa rura (a prawdziwa od spodu)... ;)

Przerysowane rozwiazanie. Nie pasuje mi to do sylwetki auta. 159 ma zwykla antenke,a jednak jest ona dyskretna i obojetna dla formy. W tym przypadku efekt " doklejenia" mi sie kojazy.

C klasa jest bardzo atrakcyjna,ale wydech faktycznie rozbawia i jest conajmniej niepowazny, w aucie za min 160 tys.

Dobra widomosc dla fanow szerokiej felgi: na zdjeciu widac,jak 16 mocno chowaja sie w blotniku. Mozna bedzie poszalec z kolami.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót