[Giulia] Alfa Giulia- 2015

Zgadza się :) .. ponadto, może to mylne odczucie ale na filmie GT vs. Cupra widać jakkby to Seat jechał na pół gwizdka - a fakt, że kierowca na wyjściu z zakrętu "trzyma" 5-kę może świadczyć o jego mega "wyluzowaniu" :)

Na tym jedynym zakręcie, gdzie GT ją minęło, też miałem takie odczucie.. ale w późniejszym filmiku widać jak kierowca dre opony, a piski są dużo większe niż w GT.. :)

Napęd 4x4 jest tylko w topowej wersji - benzynowej SQ4, czyli 3,0V6, 410hp.

Też bym tak powiedział. Od dealera Maserati w Polsce wiem, że nie byłem jedynym, który o to pytał.

Dla mnie to jest naturalne, szczególnie mając na uwadze fakt, że samo rozwiązanie już jest, tylko podłączyć do innego silnika i jazda do salonu.

Wygląda na to, że kupię sobie diesla, bo robię sporo kilometrów i samochód raczej nie będzie mi służył tylko do dojazdu do restauracji i z powrotem. Niestety ze względu na rodzinkę muszę się liczyć z wydatkami bieżącymi (jakkolwiek absurdalnie by to nie brzmiało).

W TVN turbo było ostatnio ze sprzedali 19 sztuk maserati w PL. 15 było z napędem na 4 koła. Koleś mówił ze jego zdaniem lepsza jest wersja z napędem na tył... Daje więcej radości z jazdy..

Nie wątpię, ale za to daje mniej bezpieczeństwa. Kiedy raz się siądzie do samochodu ze stałym napędem na cztery koła, to już cieżko jest wrócić do samochodu z napędem na jedną oś.

S
Rozumiem, że Giulia miała nie nawiązywać do 159, ale zupełnie nie rozumiem dlaczego napis na klapie użytko od Skody, przednie lampy od BMW a brzmienie silnika od AUDI.

-.
\

żebyś miał wkład w te 400 tys sztuk rocznie
cierpliwie wam powtarzałem: zapomnijcie o jakiejkolwiek oryginalności AR, skoro sprzedaż ma ruszyć ostro ku górze
narody kupują to, co sie wszystkim podoba
dotyczy to jedzenia, muzyki, samochodów i wszystkiego
mainstream, czyli i Kowalski i Schmidt lubia to samo.
I taka jest Giulia, zerżnięta niemiłosiernie z beemy.
Totalnie zero oryginalności w tym samochodzie
nawet napis na klapie od Skody
nawet logo zrobili monochromatyczne.
Niech was topowy silnik 510 KM nie zwiedzie, tego auta akurat sprzeda się najmniej
Sergio to wie: musiał z czymś oryginalnym wyskoczyć ale na tym oryginalność się kończy.
na naszych oczach ginie legenda marki Alfa Romeo.
Odpowiada za to Sergio Marchionne.
LICZY SIĘ TYLKO BIZNES. NIC WIECEJ.

Ostatnia edycja:
\

żebyś miał wkład w te 400 tys sztuk rocznie
cierpliwie wam powtarzałem: zapomnijcie o jakiejkolwiek oryginalności AR, skoro sprzedaż ma ruszyć ostro ku górze
narody kupują to, co sie wszystkim podoba
dotyczy to jedzenia, muzyki, samochodów i wszystkiego
mainstream, czyli i Kowalski i Schmidt lubia to samo.
I taka jest Giulia, zerżnięta niemiłosiernie z beemy.
Totalnie zero oryginalności w tym samochodzie
nawet napis na klapie od Skody
nawet logo zrobili monochromatyczne.
Niech was topowy silnik 510 KM nie zwiedzie, tego auta akurat sprzeda się najmniej
Sergio to wie: musiał z czymś oryginalnym wyskoczyć ale na tym oryginalność się kończy.
na naszych oczach ginie legenda marki Alfa Romeo.
Odpowiada za to Sergio Marchionne.
LICZY SIĘ TYLKO BIZNES. NIC WIECEJ.

Zyczę Ci obyś już nigdy nie miał racji ... bo na razie ją masz i trzeba Ci ją przyznać ... co nie zmienia faktu, że ja (jako fanatyczny miłośnik AR) niczego z tego nie rozumiem :)

Ja yebie jaka desperacja :-) . Matka jest jedna i kocha się zawsze :-P . Co do 159ki racja - wszystkie rdzewiejące śrubki z Opla i silniki w doope sportowe a jednak ten Opel 159 wygląda jak wygląda i ratuje imię marki w dobie kryzysu. To się nazywa Alfa Romeo ,ma herb w znaczku a nie kółka, kratki,szlaczki , nawiązuje do historii itd. To zawsze bedzie marka inna niz wszystkie chocby zaczęli tłuc kosiarki do trawy. Ja.mam dopiero drugą Alfę ale od dawna kochałem się w autach tej marki i tak ,jestem psychofanem i dobrze mi z tym:-) . Na dowód moich słów kupie niedługo T.Sa :-)

A mi się podoba Giulia w wersji Coupe :D

423.jpg

:D :D :D

Bmw 4 coupe

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót