Czarny_28
Aktywny
- Auto
- AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.
sram juz w gacie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Chciał bym przeczytać jak Ty byś narysował ten samochód jaką krską, co sobą by reprezentował?
To jest moje subiektywne odczucie nic Ci do tego. 159 szczerze bardziej mi się podoba. Ale jeśli będę kiedyś miał możliwość kupna auta za te pieniądze i wybór będzie Audi RS4, BMW M3, Alfa Romeo Giulia to wybór jest tylko jeden ALFA!!
P.S. Może opcja z "cywilnym" ospojlerowaniem będzie podobać mi się bardziej![]()
Jak to co? będą wzdychać jęczeć i się zachwycać. A ja powiem DAJ KARCZEK, zrobimy grilla na tym ruszcie z przedniego zderzaka xD29 czerwca będzie premiera nowego Audi A4. Zobaczymy, jakie to będzie auto i jak będzie nawiązywało do poprzednich modeli i przede wszystkim jakie wzbudzi emocje (choć tych bym się nie spodziewał, bo Audi to synonim nudy)No i co będą o nim mówili na forum Audi... o ile jest jakieś takie, bo oni tam w tych swoich wozidłach chyba tylko disco-polo słuchają
Ale dam sobie odciąć ucho, że Alfa będzie po stokroć ciekawsza od nowego Niemca
![]()
A widziałeś żeby coś od 10 lat wymyślili coś nowego w Audi A4 ? Zmodyfikują światła tylne kufer czasem i heja. A nie zapomniałem te "bezawaryjne" motory TFSI teraz montują29 czerwca będzie premiera nowego Audi A4. Zobaczymy, jakie to będzie auto i jak będzie nawiązywało do poprzednich modeli i przede wszystkim jakie wzbudzi emocje (choć tych bym się nie spodziewał, bo Audi to synonim nudy)No i co będą o nim mówili na forum Audi... o ile jest jakieś takie, bo oni tam w tych swoich wozidłach chyba tylko disco-polo słuchają
Ale dam sobie odciąć ucho, że Alfa będzie po stokroć ciekawsza od nowego Niemca
![]()
dokladnie...Marcinek ja czekam az kupisz doebiesz i Ci sie znudzi...zamawiam!film i auto wymiatają![]()
Racją jest to co napisałeś. Ja też nie tylko Alfami śmigałem, lubię BMW i nie jedną bawarką jezdziłem nawet M3 E46 z manualną skrzynią. Ludzie są do Niemieckich marek przyzwyczajeni bardzo i potrzeba czasu ,żeby cokolwiek się w tym temacie zmieniło. Dlatego nie rozumiem płaczu ludzi na forum .Nareszcie jest prawdziwa Alfa z tylnym napędem, super osiągami .Szacunek dla Włochów się należy. Wszyscy jarają się hybrydami , a oni pokazali auto bardzo niepoprawne dla ekologów i za to ich lubię.Andrzej zgadzam się z Tobą, ale do tematu trzeba podejść obiektywnie - na teraz Alfa ma Mito, Julkę i Gulię która nie wiadomo ile będzie kosztować. Jeździłem różnymi samochodami różnych marek i nie mam po prostu klap na oczach. Owszem Alfa to premium ale Citroen c6 też był premium i okazał się klapą bo dla ludzi premium to BMW, Merc, Lexus, Jaguar
Ale : Giulia ze skoncentrowaniem (przynajmniej w prezentacji) na technologię a zatem JAZDĘ (tak sądzę) - daje nadzieję na powrót może kiedyś do zaistnienia Alfy Romeo w sporcie bardziej czy mniej poważnym. Niczym jeszcze nie jest, poza tą nadzieją na kierunek właściwy czyli jazdę . Ale dotąd nadziei nie było więc cieszmy się i radujmy![]()
oni pokazali auto bardzo niepoprawne dla ekologów i za to ich lubię.
dokladnie...Marcinek ja czekam az kupisz doebiesz i Ci sie znudzi...zamawiam!![]()