• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa 166 - modyfikacja audio.

Dziwny jest ten adapter. I strasznie drogi :) rozumiem że go wpinam jako przedłużkę w ICSa??? Wątpię żeby to zadziałało :)

O jakie adaptery Ci chodzi?
Nie sądzę żeby to było plug&play :) to by było zbyt proste :)
Ale na pewno da się to wykorzystać. To przecież działa na zasadzie 0,1 na kilku kablach. W najgorszym wypadku jakiś mały układzik mikro przekaźników i będzie banglić.

W 156 są dwa kable które mają po kilka stanów zależnie od tego który przycisk jest naciśnięty - trzeba by znaleźć rozpiskę jak to wygląda w 166 i porównać.

W 166 idą 4 kable.

Nie chce zakładać nowego tematu więc podpinam się pod ten, wiem że szału nie będzie ale czy ktoś poleci mi jakies głośniki do 166 pod icka bez dsp? nie chce radia nowego kupować.

Pozdro

Skoro ICS ma na wyjściu 4x17W to kup cokolwiek co gabarytowo wejdzie ale wątpię aby to coś poprawiło :) chyba że masz już poszarpane te głośniki.

Tymczasem ja mogę podać niektórym ludziom dane prywatnie do mojego klienta,który zajmuje się zawodowo muzyką,tuningiem sprzętu muzycznego. Facet jest dobry ma zlecenia z USA i nie tylko.

W 40 tys Sanoku można poznać ciekawych ludzi i porządne warsztaty :)

Oczywiście nie są to tanie rzeczy,ale jak ktoś ma wymagania,docenia najwyższą jakość to chętnie pomogę w kontakcie z Panem Mariuszem.

Pzdr :)

Amortyzatory
Powrót