abezus
Nowy
no właśnie
same debile jeżdżo na 16, 17 , 18 ,19 , 20
205/60/15 i bydzie gut
Przeczytaj jeszcze raz powoli, dokładnie, ze zrozumieniem o jakich rozmiarach felg była mowa i edytuj post bo nie wyszło śmiesznie, a niestety durnie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no właśnie
same debile jeżdżo na 16, 17 , 18 ,19 , 20
205/60/15 i bydzie gut
Podaj link na poparcie tych słów. Chętnie poczytam, bo powinno być tam zawarte wiele współczynników.19 przenosi więcej drgań na fotel, mniej wiecej o połowę. Czytalem takie wyliczenia.
Możesz napisać po jakich krajach jeszcze jeździłeś, nie przejeżdżałeś autostradą tylko jeździłeś po zwykłych drogach?Gdyby projektanci takich felg zobaczyli polskie drogi, nie powstały by wcale. Przecież polska pod względem stanu dróg to jakiś dowcip.
No właśnie bardzo dobra uwaga, a co powiecie jeśli ktoś ma oponke run flat 16 to czemu ona odpowiada.bo nikt nie wspomniał o oponie a jedynie o rozmiarze felgi - a przecież nie tylko to ma wpływ na drgania itp o których pisaliście
Możesz napisać po jakich krajach jeszcze jeździłeś, nie przejeżdżałeś autostradą tylko jeździłeś po zwykłych drogach?
Podaj link na poparcie tych słów. Chętnie poczytam, bo powinno być tam zawarte wiele współczynników.
a.
Mam pytanie do Kolegów, którzy mówią, że jazda na 19 to pewne problemy z kręgosłupem. Jeździliście kiedyś tramwajem ? Wydaje mi się, że jazda nim bardziej zniszczy mi kręgosłup niż 18 czy 19 calowa felga.
Mam pytanie do Kolegów, którzy mówią, że jazda na 19 to pewne problemy z kręgosłupem. Jeździliście kiedyś tramwajem ? Wydaje mi się, że jazda nim bardziej zniszczy mi kręgosłup niż 18 czy 19 calowa felga.
u mnie dojazd do roboty = 95% trasa dwujezdniowa i ex
po mieście turlam sporadycznie raczej
to mogę mieć te 19 ???
proszę
Witam,
przymierzam sie do zmiany mojej 156tki na 159tke 2,4jtdm w wersji TI.
Czy moglibyscie podzielic sie swoimi opiniami na temat tej wersji..
Czy na tym sztywniejszym zawieszeniu i 19 calowym kole da rade poruszac sie po naszych polskich drogach?