• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Alfa 159 2.2 SW black di Adalberto

Tak dokładnie,plany na coś mocniejszego [emoji3]
Ale jak przez miesiąc się nie sprzeda zostaje u mnie na dłużej [emoji16]

Wysłane z mojego HTC U Play przy użyciu Tapatalka

Pozostajesz w marce czy szukasz czegoś innego jeśli nie to nie tajemnica?

Coś innego,ale mamy jeszcze MiTo także marki nie opuszczę [emoji16]

No szkoda, ale najważniejsze to spełniać marzenia. Pozdrawiam Marek.
PS
To już pewnie nici ze zlotów.

Może się nie będzie wstydził przyjeżdżać MiTo ;)

Dlaczego nikt nie sprzedawał tak utrzymanego egzemplarza gdy ja szukałem??????????

- - - Updated - - -

Taki los, zawsze człowiek ma pod górkę. Szkoda będzie forumowicza.

Wszystko się okaże ,jak sprzedam [emoji3],a na złoty będę zawsze przyjeżdżał nawet maleństwem,bo takiej atmosfery i znajomych nie można porzucić [emoji4]

Więc, czarnula się nie sprzedała :P zostaje ze mną co najmniej na 2 lata :D a plany idą w innym kierunku ;)

Totalny brak,20 obserwujących i zero tel. [emoji4]
Tak musiało być [emoji6]

Jak sprzedawałem TBi w podobnej porze roku to też tak było. A na wiosnę moment poszła.
Ale patrz na to z innej perspektywy - dłużej będziesz jeździć fajnym autem :D

Wymieniłem pasek pompy wspomagania na Continental 977(966) stary był już tak elastyczny :rolleyes: ,że sam zaczął spadać ;)

Długo Cie nie było, myślałem że sprzedałeś ;)

No niestety nie sprzedałem,a może stety [emoji6] ,bo trochę się zadziało prywatnie i widocznie tak musiało być [emoji4]
Druga próba sprzedaży będzie za 2 lata [emoji16] ,a narazie czarnula śmiga i jest super, jako sportwagon pomogła mi bardzo [emoji3]

Dziś dotarły nowe dywaniki z nickiem forumowym i nakładka gumowa na sprzęgło,bo stara była w opłakanym stanie :P
IMAG1279.jpg IMAG1283.jpg IMAG1278.jpg
I taki mały jubileusz czarnuli stuknęło ....IMAG1285.jpg

To jest tak jak silnikami " twin spark" miałem 3 alfy z tym silnikiem i kupiłbym ponownie, a opinie są bardzo na "nie" zresztą jak o alfach [emoji2] A JTS zaskoczył mnie bardzo pozytywnie ,więc zawszę mówię że "jak ktoś dba to tak ma" [emoji3][emoji3][emoji3]

Niestety panowie i panie próbuje ponownie sprzedać czarnulę, decyzja spontan [emoji848]
Wszystko z bella jest w najlepszym porządku, nawet bardzo,ale tak mam parcie na coś dwa razy mocniejszego, że z bólem serca to robię [emoji853]
Myślę, że kto ją kupi to będzie dbał o nią tak jak ja i będzie mega zadowolony ,bo kurcze....... robi mega robotę czarnula ,ach prawie całe życie z alfami, a tu taka zachcianka [emoji12]

A co masz na oku? Możesz zdradzić?

Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót