Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Posiadasz takie? Przymierz, zobacz czy felgi nie będą smarowały po zaciskach i dopasuj dobre opony. Ja mam 16" stalówki, ale to ich ostatni sezon u mnie. Jeździ się lepiej, ale wygląda to dużo gorzej. I nie wiadomo, czy jeździć z łysymi stalówkami czy zakładać jakieś alfowskie kołpaki. Tak czy tak, auto traci na wyglądzieCo myślicie o felgach stalowych 16" oplowskie strukturalne na zimę? 5x110, et 39, otwór 65
Zachowanie buraka ulicznego. Nie dość, że zajechał drogę, to jeszcze się obraziłAle poki co wrzucam filmik z dzisiejszej przejazdzki na autostradzie-obwodnicy Krakowa. Gdybyscie spotkali tego Pana to prosze go pozdrowic srodkowym palcem: http://www.youtube.com/watch?v=sPNeW-Q_USo
Nie posiadam, przymierzałem od kolegi jego alu 16'' i nie weszło na tarcze z przodu. Ale to nic, bo już zmienił mi się pogląd i na lato szukam fajnych 18''Posiadasz takie?