Alfa 156 by R156

• Autor wątku Autor wątku R156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Piękny kolor belli , naprawdę ekstra !
Z kolorem felg bardzo dobrze się komponuje . Dawaj zdjęcia w okazałości ! :)
A tą wiochą się nie przejmuj , nigdy nie dogodzisz . Pozdr

Fajny i odważny pomysł !
Można prosić o inne ujęcia ?

Witam ponownie,
ostatnio zrobiłem mod scudetto. Oto efekty:
axs.jpguis.jpgkdfs.jpghjg.jpgdgg.jpg

Przegapiłem te felgi wcześniej, ale robią robotę. Jest mega teraz.
Jak się ten plasti sprawuje na felgach?

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

ten plasti skin daje efekt polysku troche czy tak na fotkach tylko wyglada ?? mam elementy malowane czarnym ale plasti lakiem i jest calkiem matowy. Tez jestem ciekawy jak z trwaloscia na felgach. Ile puszek Ci poszlo na 4 felgi ??
Gratki z odwage, cos innego, tu jestem na tak :) Co do efektu mam mieszane uczucia, sam nie wiem czy mi sie podoba czy nie :)

Przegapiłem te felgi wcześniej, ale robią robotę. Jest mega teraz.
Jak się ten plasti sprawuje na felgach?

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Plasti sprawuje się bardzo dobrze. Folia nie odchodzi (jak na razie), pył z klocków hamulcowych łatwo się zmywa podczas mycia... Jestem zadowolony :)

- - - Updated - - -

ten plasti skin daje efekt polysku troche czy tak na fotkach tylko wyglada ?? mam elementy malowane czarnym ale plasti lakiem i jest calkiem matowy. Tez jestem ciekawy jak z trwaloscia na felgach. Ile puszek Ci poszlo na 4 felgi ??
Gratki z odwage, cos innego, tu jestem na tak :) Co do efektu mam mieszane uczucia, sam nie wiem czy mi sie podoba czy nie :)

Efekt na felgach jest matowy. Prawdopodobnie promienie słońca dały efekt połysku...
Z felgami nic się na razie dzieje.
Na pomalowanie 4 felg kupiłem 2 puszki. Wymalowałem 1,5 puszki, a nakładałem około 6-7 cienkich warstw.

Mnie nowe alufelgi się podobają, Ładnie się komponują do zielonego lakieru, na żywo jest super.

Myślę teraz nad większym rozmiarem felg 17'' - telefonów z GTV lub tristarów z 147 i podobnym zabiegu....

Pozdrawiam

Witam ponownie.
Niestety jeszcze nie kupiłem 17'' - przyszły inne plany. Pewnie na następny rok.
Alfa dzielnie pokonuje km, ostatnio przyszły kłopoty z klimą, jest gdzieś nieszczelność. Paru mechaników rozłożyło ręce. Walczymy dalej!
Wrzucę parę nowych fotek:
20160815_173814.jpg20160815_174107.jpg20160815_174128.jpg20160815_174259.jpg20160815_174335.jpg20160815_174512.jpg20160815_174605.jpg20160815_174549.jpg20160815_174642.jpg20160815_174356.jpg20160815_174520.jpg

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Ooo wkońcu jakieś fotki ;) pięknie się prezentuję ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

No Panie, coraz piękniejsza ta Alfa. Teraz jeszcze do kompletu tylny zderzak by się przydał z AutoDs. W razie czego tanio sprzedam, nowy. Gratuluję pięknej Alfy. Co do klimatyzacji, to sprawdzałeś chłodnicę , w jakim jest stanie?

Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka

Ooo wkońcu jakieś fotki ;) pięknie się prezentuję ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Dzięki. Staram się. Twoja 147 jest teraz świetna. Przeglądam Twój temat. Gratki !!

- - - Updated - - -

No Panie, coraz piękniejsza ta Alfa. Teraz jeszcze do kompletu tylny zderzak by się przydał z AutoDs. W razie czego tanio sprzedam, nowy. Gratuluję pięknej Alfy. Co do klimatyzacji, to sprawdzałeś chłodnicę , w jakim jest stanie?

Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka

Dzięki za słowa. Możesz mi napisać PW odnośnie zderzaka.Zastanowię się . Chłodnica była sprawdzana, był delikatny wyciek kontrastu na przewodach wchodzących w ścianę grodziową... Szukam dalej.

Ten kolor felg i lakier rewelacyjnie się komponuje . Chyba to już pisałem kiedyś :D
Jakieś konkretne 17 szukasz ? Na 18'' byłoby o niebo lepiej ;-)

Złote buty :D Nice

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Przewertowałem kartka po kartce Twojego tematu i muszę przyznać wielki szacun za taki zapał w pracę jaką włożyłeś w alfe :) miło poczytać i popatrzeć :)

Dzięki za powyższe słowa. Staram się. Alfa bedzie musiala chwile poczekac na wieksze felgi. Mam teraz inne wydatki... Planuje felgi 17 telefony od Gtv ,badz tristary ze 147.
Zastanawiam sie jeszcze nad felgami zender milano 17".
Alfa ma dożywocie u mnie. Podobnie jak 33-ka imola miała.
W 156 blacharka nie jeszcze zla ,a silnik odpalal w największe mrozy ,wiec wiem co mam i warto inwestowac/upiększać alfe

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót