Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Lipa straszna. Gdzie w Łodzi robiłeś rozrząd? Może być PW.
Ps. Jak chcesz zrobię Ci przyciski na kierownicy bo to widzę że już są zmęczone![]()
Kurde partacz partacza pogania....dobrze że tam zajrzałeś , czekam w kolejce do blacharza spawanie podłogi , wymiana błotnika i progów a w pudełku prawie cała nowa zawiecha czeka w kolejce....aż ciarki mi sie robią jak pomyślę czy mi to dobrze zrobia...
Ja jestem techniczny lamer, ale nie sądziłem, że aż taki. Co z tym rozrządem jest nie tak?
Czy ta podstopnica nie jest w komplecie z resztą "alu" pedałów? jakie są wymiary tej podstopnicy? Na pierwszy rzut oka wydaje się dość szeroka.
Czy ta dokładka z przodu, to ona klejona? Skręcana? widać jakieś szczeliny czy przylega idealnie?
Pozdrawiam