• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa 155 V6

No dzisiaj po paru miesiącach umyłem auto i nie było łatwo :D

Zadbany egzemplarz, no i dupka nie siedzi jak w wielu. A tak z innej beczki nie chcesz odsprzedać spoilera bo poluję poluję ale chyba za słabo, wtedy już nic do szczęścia nie byłoby mi trzeba??

Zadbany egzemplarz, no i dupka nie siedzi jak w wielu. A tak z innej beczki nie chcesz odsprzedać spoilera bo poluję poluję ale chyba za słabo, wtedy już nic do szczęścia nie byłoby mi trzeba??
Zapomnij o moim spojlerze :D

Kiedyś patrzyłem jak odkrecić ten spojler i powiem że to karkołomne zadanie, mam drugą klapę i tylny lewy błotnik do wymiany i ciezko się zabrać za rozbiórkę tych części a wymieniłem już maskę, tylny zderzak i prawe drzwi na trochę lepsze i nie mam tej fatalnej dziurki po ..... w tylnym zderzaku wszyscy wtajemniczeni wiedzą o jaką dziurkę chodzi :D

Piękne te skóry :) Nie chciałbyś się ich może pozbyć, nie grzeją za mocno latem? ;) Jeśli tak to je mogę przygarnąć ;)

Moja jest identyczna jak Andrzeja, tyle że mam czarny lakier i czarne felgi Speedline. Reszta, m.in. wnętrze takie same. Bardzo ładna i zadbana 155:)

Moja jest identyczna jak Andrzeja, tyle że mam czarny lakier i czarne felgi Speedline. Reszta, m.in. wnętrze takie same. Bardzo ładna i zadbana 155
Słyszałem że chcesz sprzedać swoja Babkę :( czyś TY chłopie zwariował!!!!!!!!!!

Myślę nad tym od jakiegoś czasu jednak jakoś słabo mi to idzie. Słabość do niej przewyższa rozsądek. Jak tak popatrzę na nią, przejadę się to te zamiary odchodzą i wybaczam jej te niektóre humory.

myślę nad tym od jakiegoś czasu jednak jakoś słabo mi to idzie. Słabość do niej przewyższa rozsądek. Jak tak popatrzę na nią, przejadę się to te zamiary odchodzą i wybaczam jej te niektóre humory.
i co kupisz sobie 156 ? :(

hmmm mi się wydawało czy nie miałeś skóry ostatnio?
i jak z alu, w końcu jakieś na lato kupiłeś? :) ostatnio chodzi mi po głowie żeby moje czarne speerline sprzedać bo troche jednak mi szkoda ich na zimę :/

hmmm mi się wydawało czy nie miałeś skóry ostatnio?
i jak z alu, w końcu jakieś na lato kupiłeś? ostatnio chodzi mi po głowie żeby moje czarne speerline sprzedać bo troche jednak mi szkoda ich na zimę :/
Zawsze miała te skóry no chyba że ktoś sobie je pożyczył ale ja o tym nic nie wiem :D
Czarne fele będą lessmo 16" blackmat czekam a warto bo tanieją :D

Andrzeju, załatw mi taką V6 jak Twoja to pójdę do Częstochowy na kolanach :D

Andrzeju, załatw mi taką V6 jak Twoja to pójdę do Częstochowy na kolanach
Jestem pewien że trafisz jeszcze lepszą niż moja, trochę cierpliwości

---------- Post dodany o godzinie 23:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:16 ----------

Andrzeju, załatw mi taką V6 jak Twoja to pójdę do Częstochowy na kolanach
Jestem pewien że trafisz jeszcze lepszą niż moja, trochę cierpliwości

Amortyzatory
Powrót