Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Gdyby 155 V6 były w wersji 4-napędowej to byłby naprawdę super wóz....

CBradia nie mam jak inaczej zamontować moze masz jakiś lepszy pomysł? z chęcią przyjmę inne lepsze umiejscowienie radia
Ta najlepiej w bagażnikubo usłyszysz zaraz o podłokietniku.
Hehehe przyjdzie pora na 16 jak zacznie się prawdziwa wiosna
No jak przyjdzie prawdziwa wiosna to Andrzej zapisze się do partii zielonych i założy lpgA do czego mi LPG?
Ale nie te 16 -e ssaki leśneHehehe przyjdzie pora na 16 jak zacznie się prawdziwa wiosna
No patrzcie głodnemu chleb na mysliAle nie te 16 -e ssaki leśnePrawda?
SSakki leśne dobra sprawa (warto skorzystac raz na jakiś czas) ale chodzi o felgi 16"
Ze wstydem przyznam że nie wiem jak się nazywają wiem tylko tyle że czasem widywałem je na Alfie 33.Bardzo ładny klin, z właściwym silnikiem i najszybszym kolorem
Jak nazywają się te felgi na których teraz stoi? Nie ukrywam że bardzo mi się spodobały. Rant w polerkę środek na czarno i było by miodzio.
No nie gadaj jeszcze ktos pomyśli że wyjąłem smoka do ssania napotkanej 16Dobra dobra, my z Grzybkiem i Jagielem pamiętamy, co się po wsiach na Lubelszczyźnie działo.