• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa 155 V6

Gdyby 155 V6 były w wersji 4-napędowej to byłby naprawdę super wóz....

Gdyby 155 miała napęd na tył to byłby ideał. Ładna ta pana 155 panie Andrzeju. Widać że jest w dobrych rękach.

Gdyby 155 V6 były w wersji 4-napędowej to byłby naprawdę super wóz....

Przecież był taki. 155 V6 Ti: startował w DTM :D

DSCN5491a.jpg

29.jpg

i jeszcze galeria modelarzy:

http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=22&t=7579

Załączniki

• img0001bgq6.jpg
    img0001bgq6.jpg
    82.6 KB · Wyświetleń: 87
  • DSCN5491a.jpg
    DSCN5491a.jpg
    141.3 KB · Wyświetleń: 131
Ostatnia edycja:
PLUSY:
Skóra w środku.

MINUSY:
Zenony
Felga
zamocowanie CB radia

A do czego mi LPG? zenony są ekstra, felga mi sie podoba a CBradia nie mam jak inaczej zamontować moze masz jakiś lepszy pomysł? z chęcią przyjmę inne lepsze umiejscowienie radia

Załączniki

• 155V6 009.jpg
    155V6 009.jpg
    96.6 KB · Wyświetleń: 96
CBradia nie mam jak inaczej zamontować moze masz jakiś lepszy pomysł? z chęcią przyjmę inne lepsze umiejscowienie radia

Tylko zaznacz, żeby montaż radia umożliwiał regulacje szumów, kanału, głośności i innych funkcji bez wyjmowania oka- bo usłyszysz zaraz o podłokietniku.

bo usłyszysz zaraz o podłokietniku.
Ta najlepiej w bagażniku :D
Od kiedy ma zenony nie dotykam sie do lamp żeby wymienić spaloną żarówkę a to jest juz ponad dwa lata
Fele sobie kupiłem 16 i na razie leżą sobie w magazynku

Ja też mam tak wsadzone CB przynajmiej dziur nie trzeba robić tylko fotel pasażera dobrze ustawić i jest git :)

Dawaj,zakładaj te 16 cali i pokaż jak wygląda Alfa na fajnych kołach!:P

Hehehe przyjdzie pora na 16 jak zacznie się prawdziwa wiosna

Boszzz, co za parch, widziałem na żywo i nawet jeździłem, nic nie szarpie, nie klepie, nie śmierdzi, normalnie padło jakich mało, do tego czerwona... to już w ogóle...;)

Bardzo ładny klin, z właściwym silnikiem i najszybszym kolorem :)
Jak nazywają się te felgi na których teraz stoi? Nie ukrywam że bardzo mi się spodobały. Rant w polerkę środek na czarno i było by miodzio.

Bardzo ładny klin, z właściwym silnikiem i najszybszym kolorem
Jak nazywają się te felgi na których teraz stoi? Nie ukrywam że bardzo mi się spodobały. Rant w polerkę środek na czarno i było by miodzio.
Ze wstydem przyznam że nie wiem jak się nazywają wiem tylko tyle że czasem widywałem je na Alfie 33.

Mam tez felgi na czarno i z polerowanym rantem

---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:03 ----------

Dobra dobra, my z Grzybkiem i Jagielem pamiętamy, co się po wsiach na Lubelszczyźnie działo.
No nie gadaj jeszcze ktos pomyśli że wyjąłem smoka do ssania napotkanej 16:D

Andrzej, czyścisz mi monitor, przeczytałem ten tekst przy kolacji i aż kompa zaplułem:D

Amortyzatory
Powrót