75andrew155
Administrator ds. moderatorów
- Auto
- 155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
No dzisiaj po paru miesiącach umyłem auto i nie było łatwo 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Zapomnij o moim spojlerzeZadbany egzemplarz, no i dupka nie siedzi jak w wielu. A tak z innej beczki nie chcesz odsprzedać spoilera bo poluję poluję ale chyba za słabo, wtedy już nic do szczęścia nie byłoby mi trzeba??
troche sie wstydziłembeat LPG
Słyszałem że chcesz sprzedać swoja BabkęMoja jest identyczna jak Andrzeja, tyle że mam czarny lakier i czarne felgi Speedline. Reszta, m.in. wnętrze takie same. Bardzo ładna i zadbana 155
i co kupisz sobie 156 ?myślę nad tym od jakiegoś czasu jednak jakoś słabo mi to idzie. Słabość do niej przewyższa rozsądek. Jak tak popatrzę na nią, przejadę się to te zamiary odchodzą i wybaczam jej te niektóre humory.
Zawsze miała te skóry no chyba że ktoś sobie je pożyczył ale ja o tym nic nie wiemhmmm mi się wydawało czy nie miałeś skóry ostatnio?
i jak z alu, w końcu jakieś na lato kupiłeś? ostatnio chodzi mi po głowie żeby moje czarne speerline sprzedać bo troche jednak mi szkoda ich na zimę :/
i co kupisz sobie 156 ?![]()
Jeśli to będzie Misiek EVO to się na ciebie nie obrażęEwentualnie jakiś japończyk...
Jestem pewien że trafisz jeszcze lepszą niż moja, trochę cierpliwościAndrzeju, załatw mi taką V6 jak Twoja to pójdę do Częstochowy na kolanach
Jestem pewien że trafisz jeszcze lepszą niż moja, trochę cierpliwościAndrzeju, załatw mi taką V6 jak Twoja to pójdę do Częstochowy na kolanach