75andrew155
Administrator ds. moderatorów
- Auto
- 155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V
Co to za pytanie?Zauważyłeś poprawę w hamowaniu?
Tak bo teraz nie przepuszcza
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co to za pytanie?Zauważyłeś poprawę w hamowaniu?
Co to za pytanie?![]()
![]()
Tak bo teraz nie przepuszcza![]()
Robie sam ,generalnie wszystko do czego jest utrudniony dostęp wymieniam na nowe nawet jak jest sprawne ,żeby puzniej się z tym nie bujać .sam robisz ? radze wymienic odrazu pompkę hamulcową jest bardzo tania
No ja mam takie w czarnej i na torze nie odczuwałem że mi brakuje heblaiema żadnej poprawy hamulce 155 to jest jedna wielka BEKA na wiosne robie ost podejscie w temacie hebli kupie EBC turbo grobe + klocki gren stuff jak to nie pomoże to juz niewiem co
Nie no serwo to pomaga docisnąć, trzeba po prostu stanąć na pedale i auto wtedy zahamuje tak jak należy. Możliwe że wydajniejsze serwo by cos poprawiłoandrzejku a może 155 po fl miała wieksze serwo i dlatego lepiej hamuje ?
Piotrek powiedział że też po torze nie bedzie zdzierał auta, hebli brembo nie zakładakasztelna na brembo jeszcze mnie nie stać a zresztą wy brembo zakładacie bo bedzie jezdzic po torze a ja raczej nie