Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzięki za info!kupiłem ostatnio CS free, z wbudowanej baterii laduje kolo 50 min, teoretycznie ladowanie 15 min starczy na rozruch auta. Ładowanie 50 min podbija soc o 3% przy temp kolo 0.
ja blackout nigdy nie mialem, jedynie przez to ze jezdze raz - dwa razy w tyg i auto stoi na dworzu potrafi mi soc zleciec ponizej 50-55% co powoduje brak grzania tylej szyby :/. tego cteka mozesz wspomoc albo powerbankiem z PD 65 w na wyjsciu lub takimi kablami(USB-C CHARGE CABLE CLAMPS CTEK 40-465) i dodatkowym akumulatorem np LiFePO4 jezeli masz daleko do noszenia, 20Ah wydluza czas ladowania do okolo 5 godz