Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Mógłbym prosić o najnowszy firmware, dokładną instrukcje i ewentualnie link do map bo mam tylko włoskie na CD z 2006.
Witam ja też mam alfe 159 z 2006roku i chce zrobić Firmaware_12.3 czy to nie za wysokie jak na ten rocznik
Najnowsze są z 2011.Mam jeszcze pytanie jakie są najnowsze mapy do tego ustrojstwa
dlatego nie dziala mi multifunkcja z kierownicy oraz jakies opcje jak zmieniam (typu otwieranie bagaznika etc.) w ustawieniach to pojawia sie "setup failed"
Niektóre opcje aktywują się jak włożysz kluczyk do stacyjki inaczej pojawia się setup failed ;(
Can nie funkcjonuje w tej navi tak jak powinien albo wcale.
Wyciągnij radio i sprawdź kostki.