Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pobrałem 3 pliki zip. Connect Nav - Setup CD, FIRMWARE_Connect_Nav_V.12.3_ALFA_ROMEO, RT3 2016 Eastern Europe NE. Po rozpakowaniu nie widzę pliku obraz płyty, używam nero. Czy coś jest nie tak czy mam wypalić tak jak jest po rozpakowaniu jako poprostu dane ?
Nero próbowałem i ISO nie widziałem właśnie. Jak mam dokładnie przeprowadzić proces instalacji ? Zacząć od setup cd a później wgrywac ta wersję 12.3 a na mamym końcu mapa? A po co są te instalki rt3 can i coś jeszcze ?
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Aaaa no widzisz teraz to ześ mi już wytłumaczył eleganckoZałamie się psychicznie [emoji23] kolego, po co wypakowałeś pliki które pobrałeś? Przecież pobrałeś właśnie pliki ISO. Które wypalasz jako obrazy płyty.
To że winrar czy winzip (czy cokolwiek innego) widzi to jako "paczkę" to inna sprawa. Wiec. Nie pobrałeś plików ZIP (bo takowych tam nie ma) tylko ISO.
A soft CAN i VAN jest aktualizacją dla navi z odpowiednim softem CAN aktualizacja z 6.63 na 8.90 a VAN z 5.52 na 7.73 z obsługa RT3 (bowiem nowe mapy działają w systemie RT3)
Wszystko zależy od tego jaką navi z jakim softem.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Najpierw aktualizacja softu, innaczej nie beda dzialac mapy.
Potem nagrywasz mapy na cd i masz aktualne.
Co do aktualizacji jezyka za pomoca setup CD poszukaj bylo na forum wszystko opisane.
Witam,
Mam problem ze zmianą języka lektora (z włoskiego na angielski). Przy próbie zmiany w opcjach wyświetla ostrzeżenie, że potrzebna jest płyta SETUP CD. Płyta jest obecna w nośniku (próbował na dwóch różnych płytach).
Może ma znaczenie - umieszczając płytę w nośniku wyświetla okno dialogowe Error CD.
Firmware mam 12.3.
Płyta z nawigacją działa bez problemu.
Prawdopodobnie coś wykonuje źle, dlatego w miarę możliwości proszę o instrukcję krok po kroku, jeśli gdzieś jest "haczyk". Wątek przejrzałem cały i widziałem jedynie instrukcję do zmiany firmware.
Z góry dziękuję za pomoc.
Mógłby mi ktoś pomóc z tym tematem? Wciąż nie mogę sobie poradzić i nie wiem gdzie tkwi problem. Może ktoś ma pomysł?
Z góry dzięki
Ściągnąłem mapę RT3 2016 Eastern Europe NE iso