Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nie w tym miejscu, tylko tam gdzie np. pokazuje niski poziom płynu spryskiwaczy, oraz poniżej 3C śnieżynkę
Jeśli ktoś uwali nawigację podczas aktualizacji, jest już możliwość całkowitego jej naprawienia, wcześniej po wrzuceniu nowej zawartości pamięci flash nawigacja nie uczyła się do auta, chętnych proszę o kontakt @PW
Dla chętnych również możliwość zrobienia kopii zapasowej przed aktualizacją.
Hmm, głównym powodem dla którego ja zrobiłem aktualizację, było możliwość korzystania z nowszych map (obecnie 20012-2013), jeśli chcesz korzystać ze starych (ostatnia chyba z 2008 - 2009), to po co chcesz robić aktualizację?pytanie czy po aktualizacji na 12.3 stare mapy będą w dalszym ciągu czytane.....
nie no oczywistym jest że głównie chodzi o navi ale i zmienia sie graficznie soft, aktualnie map nowszych niz obecne 2010/2011 nie posiadam i dlatego moje pytanie....
pytanie laika, czy te mapy podejdą to takiej nawigacji jak na zdjęciu? czy ta nawigacja to NIT GT 2?
Pokaż załącznik 88285
Mam tą sama nawigację i również chętnie zaktualizowałbym mapy. Ponawiam zapytanie ?
pytanie laika, czy te mapy podejdą to takiej nawigacji jak na zdjęciu? czy ta nawigacja to NIT GT 2?
Pokaż załącznik 88285
Panowie te o których mówcie mapy nie podejdą!!!
Ta nawigacja obsługuje mapy navteq tylko i wyłącznie na karcie SD, takie mapy można zakupić i zarejestrować , jedna karta jedno urządzenie.cena w navtequ za mapy to 200euro, sa mapy tańsze ale są z poprzedniego roku albo starsze, widziałem na allegro takie mapy ma jeden koleś, jak szukacie to wpiszcie mapy navteq instant nav, te nawigacje były montowane w alfach 159 tez po 09.2009 roku. Jak cos pisac włsnie rozkminiam wszytsko co jest związane z instant nav, zamontowałem ten sprzet no alfy z 2009.05![]()
Ty sprzedajesz te mapy na allegro ? -->http://allegro.pl/navteq-mapy-europy-2010-instant-nav-alfa-fiat-i3087443946.html.
Auto jest z 12.2010 więc zakładam ze mam mapy 2010-2011, myślałem że jest coś świeższego do tej navi.