• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Aktualizacja firmware Nav Connect

Philips CD R ale kupowałem w Kauflandzie. Może spróbuję jakąś inną płytkę kupić.

a może jakiś inny program do nagrywania obrazu plyty polecacie. Chociaż wcześniej nagrywałem setup cd i wszystko hula. zmieniłem sobie języka na eng. bez najmniejszych kłopotów. będę próbował dalej.

Ja używam NERO. Nagrywałem na paru płytkach w trybie DAO/96 z minimalna prędkością i nigdy nie miałem problemów z odczytem.

Jeśli chcesz dobry darmowy programik, to polecam Ashampoo Burning Studio 10.0.9, trzeba się tylko zarejestrować na stronie i dostaniesz kod, co prawda nie jest to najnowsza wersja (nowsze są płatne), ale jest całkowicie wystarczająca, jeśli nie potrzebujesz jakichś wodotrysków.

Sam podczas aktualizacji miałem problem, próbowałem zrobić nawet jak na tym filmiku i dupa. Dopiero zadziałało jak zrobiłem zgodnie z pkt w opisie który jest w tym temacie.

jeszcze pytanko. Czy po naciśnięciu TRIP macie klawisz Connect czy najpierw musicie wejsć w setup. Jaki macie obraz na navi zanim wciśniecie audio?

Firmware 12.3 i Bose

Wiam kolegów.
Czy firmware 12.3 działa bez problemów w navi z systemem bose?
Może któryś z Was instalował 12.3 w takim radyjku?
Proszę o opinie.

Dziekuje za odpowiedź. Nadal się trochę waham czy wgrywać 12.3... będzie mi brakowało ekranu "MAIN DARK".
Ale czas pokażę... Nowe mapy by się przydały/;) a na stary soft już chyba nie ma.

Dziekuje za odpowiedź. Nadal się trochę waham czy wgrywać 12.3... będzie mi brakowało ekranu "MAIN DARK".
Ale czas pokażę... Nowe mapy by się przydały/;) a na stary soft już chyba nie ma.

nie rozumiem twojego problemu. mam menu 12.3 i funkcja "main dark" dziala

Przed aktualizacją jest pokazane okienko z radiem/cd rds itd a po prawej stronie spalane dystans itd. Po aktualizacji po naciśnięciu wychodzi do menu głównego.
Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.

Ostatnia edycja:
U mnie po aktualizacji też tak jest. Na początku również brakowało mi tej opcji.

faktycznie fajna sprawa w tym starszym jest ale ogolnie 12,3 nadrabia ten brak wygladem i grafika
osobiscie polecam

w starej wersji main dark oprócz radia, mapy, było też widać ewentualną kopertę sms, w nowszej trzeba wejść w tel, żeby sprawdzić czy coś przyszło czy nie

Amortyzatory
Powrót