epsonix
Quadrifoglio Verde
- Auto
- Ghibli'20 GS, Giulia'18 Q4, Tonale'23 MHEV, Spider'99 V6
zamęt pewnie stąd że to komputer ABS jest odpowiedzialny za ACC i jego firmware jest updatowany.Właśnie otworzyłem spis i faktycznie ACC, może facet od obsługi serwisu był już zmęczony i się pomyliłDzięki za sprostowanie
ciekawe - te kampanie od FCA wszystkie jakie dotyczyły Giulii były numerowane właśnie 82xx.Przesyłam foto. Użyli słowa kampania. Obie kampanie wyswietliły się automatycznie w systemie. Więcej się dowiem podczas serwisu. Nie mam potwierdzonej daty bo zamawiają szybkę.
podmiana szybki wg mnie trudniejsza niż ponowne lądowanie człowieka na księżycu.sama szybke mozna wymienic czy trzeba caly wyswietlacz
dawno temu kupiłem 8.8 za 50zł ale byl z auta w ktorym sie palil silnik - troche znieksztalcona szybka, nie nadawal sie do zalozenia. Chcialem sprobowac czy da sie podmienic wnętrze z moim uwczesnym 6.5". niestety wszystko jest poprzyklejane, jakiekolwiek proby naciecia tego kleju skonczyly sie masakra wyswietlacza. moze na goraco, ale wtedy pewnie plastik sie pozniekształca .