Czekam jeszcze na przesyłkę, więc na razie nie będę reklamował konkretnego dostawcy bez sprawdzenia jakości. Generalnie jest dużo opcji wyceny takich usług na portalach ogłoszeniowych. Trzeba wysłać projekt. Mogę podesłać Ci na priv konkretny link z którego ja kupiłem.
A w czym to jest gorsze od Twoich niczego niewnoszących komentarzy personalnych? Być może mam zbyt mało doświadczenia w internecie, ale wydawało mi się, że tego typu fora służą właśnie wzajemnej wymianie informacji i doświadczeń. Mało tego, one (jak mniemam) utrzymują się przynajmniej częściowo z reklam i ruch w dyskusji niębędący spamem jest zapewne korzystny dla wpływów z reklam i istnienia forum. Ja nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania przed ich zadaniem. Jest o grzebaniu w sofcie, dokładaniu ACC. Są też Twoje komentarze w innych wątkach, że kwestia tempomatu była już omawiana. Moje pierwotne pytanie dotyczy tego, czy producent przewidział możliwość kontynuowania jazdy ze zwykłym tempomatem po wyłączeniu ACC. Dyskusja poszła w kierunku wymiany osłony radaru jako możliwej poprawy sytuacji z radarem. Wydaje mi się, że nic złego się tutaj nie wydarzyło. Być może faktycznie ktoś coś napisał na temat wyłączenia ACC w menu pięć lat (i dwa lifty) temu, jednak to po pierwsze może być już całkowicie nieaktualne, a po drugie chyba nie o to chodzi, że raz sprawa raz omówiona nie może być na wieki poruszona ponownie. Nie znajduję w moim pytaniu przesłanek spamu, natomiast w niektórych odpowiedziach już tak.