Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wentylacja,ogrzewanie,pompowanie ,regulacje góra/dól, przód/tył, regulacja oparcia.
Dziękuję. To nie są oryginalne fotele. To są recaro ergomed. W zasadzie to są te same fotele które były w 75 tylko mają dołożone bajery i inny kształt gąbek w oparciach. Ja zleciłem wymodelowanie gąbek tak żeby byĺy bliskie kształtem do oryginału i obszycie oryginalnym materiałem. Jestem bardzo zadowolony z efektu. Oryginalny komplet foteli mam na strychu więc powrót do oryginału może zająć godzinę ale raczej nie będzie szybko takiej potrzeby![]()
Wszedłem w ten wątek tylko na chwilę ale nie mogłem się oderwać, proces odbudowy i efekty po każdym etapie to czyste złoto. Szczerze zazdroszczę umiejętności, powodzenia w dalszych pracach
Na allegro znalazłem coś takiego:
https://allegro.pl/oferta/met-03-0918-plytka-regulacyjna-9x2-850-13126049890
Według opisu pasuje do naszych silników.
Te z allegro to są fiatowskie płytki.Choć w opisie jest że to zdjęcie poglądowe. Być może płytka z allegro jest właściwa ale rozmiar z opisu 9x2850. Zważ że rozmiarów jest około 120 . Jeśli mają wszystkie rozmiary i płytki są odpowiednie to super cena. Musisz zadzwonić i zapytać. Są goście którzy szlifują te płytki na odpowiedni rozmiar ale ja nie jestem zwolennikiem takiej opcji.