Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zawiechy nie ruszałem, może to tylko złudzenie bo nie stoi na plaskim i do tego przednie koła lekko skręcone. Dużo by było chyba zabawy z drążkami a dla mnie jest ok. Tył faktycznie domaga się dystansów, z czasem się pojawią.
A skrzyni współczuję... ale jak ją będziesz robil to i o szperze możesz od razu pomyśleć![]()
sprzedać... pogadaj z moim półrocznym synem, może on za 30 lat bedzie sprzedawał...ah marzy mi się takie autkotym bardziej z takim silnikiem i w takim stanie, jak byś chciał kiedyś sprzedać daj znać
![]()
Jak się śmiga... nawet moja małżonka, motoryzacyjny laik jak ma do wyboru to bierze kolumbrynęTylny napęd nawet na suchym robi swoje...
- - - Updated - - -
sprzedać... pogadaj z moim półrocznym synem, może on za 30 lat bedzie sprzedawał...![]()
Sprzedałeś czerwoną 75?! Jeszcze napisz, że V6..
Chyba wiesz, że najbardziej wyczesane fury to 156 w JTD-ku. A ludzie piszą, że podoba im się agresywny design "starych" Alf, jak np. 145
. 75 to dinozaur, strach klikać w temat w ogóle
.