• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

75 + 145

Ja bym ją chętnie kupił na swap wszystkiego, co zdatne do mojej, bo się wizualnie nader zacnie prezentuje :).

Tomek, nie byłem ponieważ mam kocioł w robocie.
Postaram się zajrzeć na weekendzie albo dopiero w przyszłym tyg. ale kumpel z roboty, który rozbierał w swoim życiu nie jeden silnik oglądał ją u siebie na kanale i twierdzi że tam do wymiany tylko UPG i będzie śmigać a z blachy tylko progi do roboty, poza tym przegub górny i podobno więcej nie ma się do czego przyczepić. :)

Kolektor wydechowy (1-4) gdzieś Ci się nie wala? :) Chętnie przyjąłbym też tę spinkę na kable przy pokrywie silnika i gumową (?) osłonę na kopułkę.

Ostatnia edycja:
a kolega właśnie wrócił z pierwszej jazdy po przekładce - w końcu koniec jazdy pandą ;)

- - - Updated - - -

a kolega właśnie wrócił z pierwszej jazdy po przekładce - w końcu koniec jazdy pandą ;)

Stoi w garażu. W taką pogodę szkoda jej ruszać. Myślałem że was odwiedzimy , ale snieg wszystko zepsuł i czerwona dalej spokojnie pod pokrowcem zimuje:)

Sprawuje się bardzo dobrze ;) Sezon zakończony więc cierpliwie czeka wiosny w garażu. Ma parę drobnych bolączek, ktoer mam nadzieję rozwiązać przed następnym sezonem.
A czerwnona to "sąsiadka", która czasem wpada w odwiedziny.

Amortyzatory
Powrót