Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale do 100 czy do 100 licznikowych? To różnica nawet 5-6 procent....
Kolega many lepiej niech się wybiera na zlot Alfy Górny Śląsk 19.09 i tam się pochwali maszyną![]()
Właśnie. Nie wiem czemu dużo ludzi się jara przyspieszeniem 0-100. To się w codziennej jeździe średnio przydaje i zwłaszcza w dieselu z krótkimi biegami i dużym momentem średnio daje funKiedyś testowaliśmy z Brera Jonasza V6 260 (katalogowo JTS V6 ma 6,3 0-100 to ze startu jego była szybsza głownie to zaleta Q4 bo moja mieliła kołami (wysoki moment), ale z rolowania dziewiatka byla szybsza.
Co do jarania sie od 0-100 widac nie jechales taka kobyla bo najbardziej przypomina to rollercoaster wgniata cie w fotel i zrywa rece z kierownicyWłaśnie. Nie wiem czemu dużo ludzi się jara przyspieszeniem 0-100. To się w codziennej jeździe średnio przydaje i zwłaszcza w dieselu z krótkimi biegami i dużym momentem średnio daje fun
Za to elastyczność z rolki mnie jara i chętnie zobaczyłbym jak się ta 9-tka odpychaMoże jakiś filmik
?
wgniata cie w fotel i zrywa rece z kierownicy
opis sugeruje 540 niutow;pOpis sugeruje nieprawidłową pozycję za kierownicą.
a co do elastycznosci to swieta racjawrzuce jak mi sie kiedys bedzie nudzic i bede mial troche czasu to zapodam z ciekawosci
Dodano po 9 minutes:
Co do jarania sie od 0-100 widac nie jechales taka kobyla bo najbardziej przypomina to rollercoaster wgniata cie w fotel i zrywa rece z kierownicy
boje sie dawac mojej czarnulki szwagrowi bo ten ma tendecje do jazdy jedna reka i jak jej docisnal to sila docisku sciagala mu ta reke z kierownica i ciaglo go z kiera , ledwo wymiescil sie przy krawezniku.
Od tego czasu ma chlopak zakaz prowadzenia.
Ale podsumowal to tak" k...wa taka moc powinna byc zabroniona"