[159] 250 kucy manego

w sumie nie mam nawet pomyslu jakby to zmierzyc ze wzgledu na to ze to jest jakas makabra wszystko tak zsynchronizowac zeby w miare dokladnie wymierzyc, ale mysle ze 7 sekund nie bedzie miala
ale ile dokladnie nie mam pomyslu jak ogarnac
ale skoro stas st220 ma 7,6 a ja bylem dosc z przodu strzelilbym ze w okolicy 6,5...no chyba ze szwagier nie umie okielznac swojego mondka.
wiem ze ciekawieby bylo jakbym mial naped na tyl wteduy dopiero bylby sprint bo tu w sumie przy takim ogromie niutow do 80 km/h non stop asr swieci

Posadź kogoś na fotelu pasażera, niech nagrywa jak ciśniesz do 100 i potem na spokojnie na kompie dokłądnie popaczysz. :)

Ale do 100 czy do 100 licznikowych? To różnica nawet 5-6 procent....

Aplikacja na telefon i dawaj mogę nawet polecić jedną a mianowicie SpeedView działa bardzo dobrze przy mierzeniu 0-100.

Kolega many lepiej niech się wybiera na zlot Alfy Górny Śląsk 19.09 i tam się pochwali maszyną :D

Kolega many lepiej niech się wybiera na zlot Alfy Górny Śląsk 19.09 i tam się pochwali maszyną :D

pamietam pamietam\
niestety wszystko uzaleznione jest od mojej zony(praca i studia)
jak bedzie miala zjazd w sobote to moge miec kape bedziemy w kontakcie bo chetnie bym wyskoczyl

Ze swojej strony mogę tylko powiedzieć że takie ST220 to żaden przeciwnik dla tej alfy ;)

Choc nie mierzylem to obstawiam ze moze miec cos w przedziale 6,5 - 7 . Kiedyś testowaliśmy z Brera Jonasza V6 260 (katalogowo JTS V6 ma 6,3 0-100 to ze startu jego była szybsza głownie to zaleta Q4 bo moja mieliła kołami (wysoki moment), ale z rolowania dziewiatka byla szybsza.

Kiedyś testowaliśmy z Brera Jonasza V6 260 (katalogowo JTS V6 ma 6,3 0-100 to ze startu jego była szybsza głownie to zaleta Q4 bo moja mieliła kołami (wysoki moment), ale z rolowania dziewiatka byla szybsza.
Właśnie. Nie wiem czemu dużo ludzi się jara przyspieszeniem 0-100. To się w codziennej jeździe średnio przydaje i zwłaszcza w dieselu z krótkimi biegami i dużym momentem średnio daje fun ;)
Za to elastyczność z rolki mnie jara i chętnie zobaczyłbym jak się ta 9-tka odpycha :D Może jakiś filmik :)?

wrzuce jak mi sie kiedys bedzie nudzic i bede mial troche czasu to zapodam z ciekawosci

Dodano po 9 minutes:

Właśnie. Nie wiem czemu dużo ludzi się jara przyspieszeniem 0-100. To się w codziennej jeździe średnio przydaje i zwłaszcza w dieselu z krótkimi biegami i dużym momentem średnio daje fun ;)
Za to elastyczność z rolki mnie jara i chętnie zobaczyłbym jak się ta 9-tka odpycha :D Może jakiś filmik :)?
Co do jarania sie od 0-100 widac nie jechales taka kobyla bo najbardziej przypomina to rollercoaster wgniata cie w fotel i zrywa rece z kierownicy
boje sie dawac mojej czarnulki szwagrowi bo ten ma tendecje do jazdy jedna reka i jak jej docisnal to sila docisku sciagala mu ta reke z kierownica i ciaglo go z kiera , ledwo wymiescil sie przy krawezniku.
Od tego czasu ma chlopak zakaz prowadzenia.
Ale podsumowal to tak" k...wa taka moc powinna byc zabroniona"

Ostatnia edycja:
many19831 ja nie mówię, że to nie robi wrażenia, bo robi. Chodzi mi o to, że to się przydaje raz na jakiś czas, dla zabawy, dla szpanu przed szwagrem albo do startu z pod świateł.
Za to elastyczność przy wyższych prędkościach przydaje się w życiu zawsze - do wyprzedzania, do szybkiej zmiany pasa, w trasie - i to robi na mnie prawdziwe wrażenie w mocnym, szybkim aucie :)

Opis sugeruje nieprawidłową pozycję za kierownicą.
opis sugeruje 540 niutow;p

Dodano po 3 minutes:

wrzuce jak mi sie kiedys bedzie nudzic i bede mial troche czasu to zapodam z ciekawosci

Dodano po 9 minutes:

Co do jarania sie od 0-100 widac nie jechales taka kobyla bo najbardziej przypomina to rollercoaster wgniata cie w fotel i zrywa rece z kierownicy
boje sie dawac mojej czarnulki szwagrowi bo ten ma tendecje do jazdy jedna reka i jak jej docisnal to sila docisku sciagala mu ta reke z kierownica i ciaglo go z kiera , ledwo wymiescil sie przy krawezniku.
Od tego czasu ma chlopak zakaz prowadzenia.
Ale podsumowal to tak" k...wa taka moc powinna byc zabroniona"
a co do elastycznosci to swieta racja
przy takim momencie czlowiek jezdzi bezproblemowo czy jest zaladowany czy sam czy nawet zawalony gratami na urlop....po prostu auto chce jechac i to jest piekne

Ostatnia edycja:
Skandal...moja sunia zostala pokryta...
[emoji7]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1422289658136.jpg
    uploadfromtaptalk1422289658136.jpg
    87.6 KB · Wyświetleń: 207
Boś jej nie pilnował! Tylko stała i stała no i się puściła :P

Zapisuje sie na szczeniaki,biore trzy :)mogą tez byc sunie:)

Pacjentka po wymiane narzadow. Jezdzi sie teraz miod malina. Ta bloga cisza[emoji7]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1423601707109.jpg
    uploadfromtaptalk1423601707109.jpg
    40.6 KB · Wyświetleń: 164
Amortyzatory
Powrót