[156] 2.0 20v Turbo by Teddy

O mordę [emoji38]

O kurde jest dobrze!
Wiem, ze kontrowersyjnie - ale jak dla mnie siadłby tu teraz spoiler ze 156 CUP

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mam w sumie pytanie z czystej ciekawości, bo zawsze mnie ciekawi jest jest z reklamą takich firm typu orlen czy innych używanych części na aucie. Zauważają to? Są jakieś profity? Bo jak auto ma sponsorów to rozumiem, tutaj wydaje mi się, że nakleiłeś je z własnej woli? Wybacz wścibskość, ale kusiło [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

prezencja super, inspiracja 155 DTM, tylko naklejka orlenu tutaj kompletnie nie pasuje. Inna epoka

Genialnie to wygląda.

Chociaż Orlen faktycznie średnio pasuje, ale to chyba miało być nawiązanie do czasów współczesnych, gdzie Orlen jest sponsorem teamu F1 Alfy?

Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka

O jaaaaa! Jest obłędna!

Efekt niesamowity :)
Faktycznie Orlen nieco odstaje od reszty, ale co tam :P
Jest sztos!

Wg mnie koniczynki tutaj nie pasują

Wysłane z mojego motorola one vision przy użyciu Tapatalka

Mialo byc trochę mojego pomysłu w tym a nie kopia czegoś. orlen to faktycznie odnośnik do F1. Profity..... Zapomnijcie :] są na tym aucie trzy firmy które coś mi pomogły i je doceniłem thats it o żadnej kasie nie ma mowy nie ta liga.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Fajnie wygląda. Podejrzewam że po roku albo dwóch jak zdejmiesz naklejki to i tak będzie widać że były tam naklejone bo będzie inny kolor w tych miejscach

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Sesja :)
142.jpg

143.jpg

144.jpg
145.jpg
146.jpg
147.jpg
148.jpg
149.jpg
150.jpg
151.jpg
152.jpg
153.jpg
154.jpg
155.jpg
156.jpg
157.jpg
158.jpg

Załączniki

• _RAJ2912.jpg
    _RAJ2912.jpg
    63.2 KB · Wyświetleń: 0
  • _RAJ2950.jpg
    _RAJ2950.jpg
    87.3 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnia edycja:
Nie wiem, co napisać, bo mi szczęka klawiaturę przygniata, więc dam strategiczna kropkę. (.) Jest fantastyczna.

Amortyzatory
Powrót