Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A to piszesz o tym![]()
Generalnie ekipa Dobre Bo Włoskie lekko średnio tam pasowałazdecydowanie za głośni jesteśmy jak na takie eventy
ale...... bawiliśmy się świetnie super klimat super ludzie.
Co nie zmienia faktu że może i pojdzie bo 4 do odcinki to 240. Ale trzeba by było kierowcę zmienić na takiego z mocniejszymi nerwami
Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka
Ma znaczenie bo czym większa moc to i na pewno większa prędkość ... Szkoda, że już nie ma filmu na youtube który był jeszcze kilka lat temu przedstawiający Alfę 147 GTA 3.7 Autodelta 328 KM, który jechał z tą mocą 280 km/h ... A więc można ...
4200rpm -> 1bar doladowania
4800rpm ->1,7bara
I to przy lajtowym zapłonie i przelane paliwemskorygujecie AFR plus resztę rzeczy które Ci pokazałem i na 5000rpm i 2bary wygenerować nie będzie problemem
Zresztą po sesji z TeamViewer'em szybko zobaczyłeś ile poprawny AFR poprawia zachowanie turbo
![]()

Jeśli były tylko auta ze zdjęć to nie wiem kto tam decydował, ale musi mieć upośledzenie że nie wybrał żadnej włoszki :/
Tak przy okazji pochwalę się że razem z Dawidem z ekipy Dobre Bo Włoskie , Greciem i Michałem (nowym właścicielem Greciowej GTA) stawiliśmy się na castingu do programu RR Customs tutaj link do albumu https://www.facebook.com/dobe.bo.wloskie/photos/?tab=album&album_id=1830047703894677 ze zdjęciami z tej imprezy- dla marudzących że nie mają konta na FB - to dostęp do galerii nie wymaga konta na FB. Niestety żaden z nas nie przeszedł dalej
ale była okazja utrzeć nosa chłopkom z VAGów i JDMów
![]()