Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Vito74m napisał:No jesli mielibysmy jechac do ojcowa to pewnie trzeba by sie spotkac kolo godziny 9 / 10. Tak ja mysle.
DRAGON2020 napisał:Ja mysle ze ok południa bedzie najlepiej a zastanawiałem sie jeszcze jak bedzie wyglądać przejazd no bo jesli bylo by nas sporo to moze warto bylo by niebieskich poinformować
już jedna kolumnę prowadzili niebiescy to skończyło się delikatnie mówiąc nie najlepiej. Ja proponuję aby ktoś zrobił mapę sytuacyjną aby wszyscy razem wyjechali z parkingu i pojechali w jedno miejsce. A nawet jak by się ktoś zgubił lub przytrzymały go światła aby mógł dogonić. Proponuję wykonanie mapy przejazduwojtek7551 napisał:A co do niebieskich to fajnie by było- jestem za :lol:
Alfalotnik napisał:A co jak bedzie brzydka pogoda..? Siedzenie w deszcze nie nalezy chyba do zbyt przyjemnych..