19.10.08 SPOT KRAKÓW

• Autor wątku Autor wątku DRAGON2020
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Bede i Ja czyli granatowa 164 albo Fiat Coupe:).Postaram sie namowic tate(Rosso 155) i kumpla ze srebrna 156.Ojcow to dobra opcja na spot:)

ja jestem chętny swoją czerwoną GTVką i może uda mi się namówić kumpla czarną GT :)

Mamy następnego chętnego Marian obiecał stawić sie razem ze swoją 164 :)

1. DRAGON2020
2. bimski
3. wojtek7551
4. Zit
5. JanAR
6. Darknes
7. M@T
8. t.o.mek
9.bizon2007
10.Vito74m
11.homel86
12.Krulik
13.Marian
14.klimoo
15.Marian

wszystkich wpisałem?? czy kogoś opuściłem ? a o której godz jest ten zlot ? bo nigdzie nie znalazłem

No jesli mielibysmy jechac do ojcowa to pewnie trzeba by sie spotkac kolo godziny 9 / 10. Tak ja mysle.

Vito74m napisał:
No jesli mielibysmy jechac do ojcowa to pewnie trzeba by sie spotkac kolo godziny 9 / 10. Tak ja mysle.

do ojcowa będziemy jechali max 1 godz. na pewno nie więcej , nie ma sensu tak wcześnie sie spotykać , ja myślę że jak się spotkamy o 13 będzie okej

Ja mysle ze ok południa bedzie najlepiej a zastanawiałem sie jeszcze jak bedzie wyglądać przejazd no bo jesli bylo by nas sporo to moze warto bylo by niebieskich poinformować

DRAGON2020 napisał:
Ja mysle ze ok południa bedzie najlepiej a zastanawiałem sie jeszcze jak bedzie wyglądać przejazd no bo jesli bylo by nas sporo to moze warto bylo by niebieskich poinformować

Też mi się wydaje, że o 12 albo 13 będzie najlepiej. A znając życie pewnie w ostatnim tygodniu najwięcej osób się zapisze bo wtedy będą wiedzieć na 100% czy dadzą rady. Nie zapomnijmy także o tych co nie są zarejstrowani na forum: ja zabieram ze sobą jeszcze 3 alfaholików więc automatycznie liczba się zwiększa :D A co do niebieskich to fajnie by było- jestem za :lol:

wojtek7551 napisał:
A co do niebieskich to fajnie by było- jestem za :lol:
już jedna kolumnę prowadzili niebiescy to skończyło się delikatnie mówiąc nie najlepiej. Ja proponuję aby ktoś zrobił mapę sytuacyjną aby wszyscy razem wyjechali z parkingu i pojechali w jedno miejsce. A nawet jak by się ktoś zgubił lub przytrzymały go światła aby mógł dogonić. Proponuję wykonanie mapy przejazdu :)

z Ta mapką to dobry pomysl.

ale nie mam drukarki

jesli ktos ma i do tego checi ma to polecam serwis ( DoCelu.pl ) i tam start plaza - meta pieskowa skala, kolo maczugi :) (mojej hehe) .

a jesli chodzi o godzine spotkania to juz nic nie pisze ja myslalem ze kolo 10.

jak chcecie robic wszystko na wariackich papierach to jasne ze nie jestem za :/

jesli sie spotkamy kolo 12 o 13 wyjedziemy, zajedziemy za godzine. Tematow bedzie napewno sporo :). to nie lato ze do 22 jest jasno i przyjemnie.
Ludziska tez beda chcieli wracac do domow w rozsadnych godzinach.
radze to przemyslec.
no chyba ze chcecie jechac do ojcowa na kawe i tyle to moze byc kolo 13 nawet ?:)

A co jak bedzie brzydka pogoda..? Siedzenie w deszcze nie nalezy chyba do zbyt przyjemnych..

Alfalotnik napisał:
A co jak bedzie brzydka pogoda..? Siedzenie w deszcze nie nalezy chyba do zbyt przyjemnych..

No i tu masz racje w 100 procentach. :) pytanie tylko czy jest sens w ogóle siedziec jak bedzie brzydka pogoda ?? a lipiec to to nie jest.

Te zajazdy (napewno 2 maja zadaszenia, choc nie ukrywam ze tez jestem za ladna aurą)
wiec da sie posiedziec. A gdybaniem o pogodzie do niczego nie dojdziemy.

A jak bedzie brzydka pogoda to przeciesz sa knajpy z zadaszeniem:) wiec napewno damy jakos sobie rade :) vito trzeba by jeszcze przemyslec ta godzinę bo tez do podobnego wniosku doszedłem :)
Naszczescie jeszcze troche czasu zostało wiec napewno wszystko dokladnie sie uzgodni

DRAGON2020, a co z tymi niebieskimi ??

Ty powinienes sie rozpytac jak by to ew. oni widzieli. Bo jesli bedzie nas sporo aut to faktycznie bedzie ciezko na swiatlach wszystkim sie przecisnac, a nikt nie chce zabladzic. I mysle ze o to chodzi zeby jechac RAZEM w peletonie ( i taranowac GOLFDZWAGENY:) )

W takim razie ja oferuję się zrobić mapkę...
Moja propozycja jest taka, żeby jechać przez Zielonki-->Skałę, nie trasą na Olkusz, gdyż ta jest nudna, zakorkowana i dłuższa:)
Każdy kto był na spocie, kiedy jechaliśmy właśnie przez Skałę, pamięta miny przechodniów:D

Niestety właśnie wtedy sporo osób zostało 'przytrzymanych' przez światła i musieliśmy na nich czekać w okolicach Giebułtowa.
Btw: do Ojcowa przez Skałę jedzie się maksymalnie 30-35min spokojnym tempem.

...oto i mapa:

Trasa ustalona jest od parkingu D.H. Krokus/Multikino - Pieskowa Skała.
Parking ten wydaje mi się o tyle lepszym miejscem spotkania niż Plaza, że mamy dużo mniej trasy do pokonania przez miasto, przez co większe szanse coby się nie pogubić.
A sam parking mam podobne 'atuty' jak ten w Plazie:)

..aaa i jeszcze coś mi się przypomniało.
Mianowicie chodzi o jeden konkretny odcinek trasy, z którym było najwiecej problemów na jednym ze zlotów.
Chodzi tu o ul. Bora Komorowskiego i Opolską.
Niech każdy pamięta, żeby tam trzymać się środkowego pasa i jechać przez DWIE estakady górą(!!!). Wtedy ominiemy światła co zdecydowanie zminimalizuje możliwość odłączenia się kogokolwiek od kolumny:)

Krulik,

To co napisales to jest moim zdaniem trafione w STU procentach. Pozostaje poczekac na opinie innych, u ustalic godzine spotkania na parkingu :)

Pozdrawiam :)

Oczywiscie sprawe niebieskich Biore na siebie :) popytam i napewno znajdzie sie sensowne rozwiązanie:)

1. DRAGON2020
2. bimski
3. wojtek7551
4. Zit
5. JanAR
6. Darknes
7. M@T
8. t.o.mek
9.bizon2007
10.Vito74m
11.homel86
12.Krulik
13.Marian
14.klimoo
15.Gopcio na 75%

Darknes zrób korektę listy bo dwa razy wpisałeś Marian poz 13 i 15 :) to zapewne przez male nieporozumienie bo napisalem ze Marian bedzie ale nie zobaczyłem ze juz sam sie zgłosił:)
Moja wina:):) Sorry:)

Amortyzatory
Powrót