• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

19.10.08 SPOT KRAKÓW

a po co policja do tego ze tak zapytam jak bedziemy jechac normalnie a nie 40km/h to nie powinno byc zadnych problemow

ello witam mam nadzieje że uda mi się zooorganizować na niedzielę pozdrawiam i mam nadzieje że nic mi nie przeszkodzi pozdrawiam alfazjarańców
:)

Krulik mysle ze trasa jest super i większość nie bedzie miala nic przeciwko wlasnie takiej a nie innej trasie:) (jesli tak to czekamy na ciekawsze propozycje):) moze warto bylo by wydrukować kilka egzemplarzy dla osób nie znających tych okolic( na wypadek zgubienia sie) homel86
Jesli chodzi o policję to moze tak odpowiem troche ich znam i w zdecydowanej większości spoko goście z nich ale zawsze mozna trafić na nadgorliwego który lubi sobie punktów natrzaskac:) z tego co wiem jesli pojedziemy zwarta grupa to juz bedzie tz kolumna a takie cos trza zgłaszać!!! Wiec wybor jest moim zdaniem prosty albo robimy cos co bedzie ok albo idziemy na tz fart:) tylko osobiście nie chcialbym pozniej slyszec ze po naszym spocie ktos musial mandat płacić i zle wspomnienia mu zostaną a nie dobre:) wiec jak w każdej sprawie związanej z organizacja tego spotu prosze o opinię

Dragon no offence, ale wg mnie policja jest nam zupełnie zbędna:)
'Kolumnę' teoretycznie można podzielic na kilka częsci. Poza tym nie pamiętam przypadku, żeby kiedykolwiek niebiescy w takim przedsięwzięciu przeszkodzili wlepiając mandaty.
Ojców był już przez Alfaholików opanowywany nie raz i za każdym razem nic się złego nie działo:) Ba! Wręcz przeciwnie... Każdy uczestnik zadowolony, pojedzony (wszak był i grill na parkingu) i chętny na jeszcze...
Co do godziny, myślę, że spotkanie koło południa wszystkim mniej więcej powinno pasowac. Może nawet później, przecież to przecież niedziela - dzień wolny i każdy chce sobie dłużej pospac, a niektórzy mają do przejechania nawet i 100km na taki zlot, wiec czasu tez im to troszkę zabierze.

Ja przyjadę na 80% ,ale dużo zależy od tego jaka będzie pogoda przed samym zlotem,powinna się udać. Dzień lub dwa przed wyjazdem napewno tutaj napiszę czy będę na 100% czy też nie. Wtedy raczej przyjadę do Ojcowa na miejsce i wezmę tel od jakiegos forumowicza w razie jakichkolwiek pytań.

Krulik chyba sie nie zrozumieliśmy:) mnie nie chodz oto zeby policja jechała jako pilot nic z tych rzeczy (niepotrzebne koszty) chodzi tylko o zgłoszenie oficerowi dyżurnemu faktu takiego przejazdu
No i mamy święty spokój:) oczywiscie wola większości bedzie miec duże znaczenie w podjęciu ostatecznej decyzji dlatego im wiecej propozycji i sugesti tym lepiej :)

My się piszemyczyli ja z żoną.Dajcie znać tylko gdzie to Multikino bo nie kojarzę.Pozdrawiamy.

dragon2020 to w sumie zglosic mozna lajtowo myslalem ze chcesz zeby nas pilotowali :mrgreen:

jeżeli dam radę to przyjadę ale nic nie obiecuje , jeżeli dam rade to bede to wiedzieć w dzien zlotu i razem z kolegą Gopciem pojedziemy na dwie alfy bo mieszkamy w tym samym mieście

a widzisz Dragon, to fakt... nie zrozumieliśmy się:)
zgłosic można, czemu nie... O ile przez to nie będą się bardziej czepiac niźli byśmy się nie odzywali w ogóle:P

Homel86 / krulik No i otóż to milo wiedziec ze wkoncu sie zrozumieliśmy:) a wiec zostały dwa tygodnie i juz w większości mamy gotowy plan co prawda sa w nim jeszcze dziury ale napewno wspólnie je zalatamy:) a propo dziur robimy ognisko , grilla czy raczej piszemy sie na knajpę ?( wiadomo bedzie lalo bedzie knajpa) ale jesli miało by byc ognisko lub grill to warto bylo by sie zastanowić nad prowiantem aha i jeszcze ta nieszczęsna godzina mysle ze 12 to odpowiednia godzina zeby sie spotkać ktos na cos przeciwko?:)

Witam. W sobote tata zakupił AR 147 więc napewno będzie już swoją :D Dzisiaj dowiedziałem się od znajomego, że pojedzie jeszcze z nami 2 kolesi swoimi AR. Także szykuje się mocna ekipa z Bochnii- na dzień dzisiejszy Bochnię( i okolice) reprezentować będą 5xAR + 1xLancia :lol: Do spotu jeszcze niecałe 2 tygodnie więc nie wiadomo co się jeszcze urodzi :D I zobaczymy co z tym Ojcowem- bo nie wiem czy damy radę ale pod Multikinem napewno będziemy. Pozdrawiam

wojtek7551 napisał:
na dzień dzisiejszy Bochnię( i okolice) reprezentować będą 5xAR + 1xLancia :lol:

Napisz jaki masz kolorek twojej 146 - kilka razy czarną widziałem ;) Pracuję w Bochni i dlatego pytam ;) Co do wyjazdu mogę się z wami przejechać - jadąc przez Bochnie dużo nie nadłożę km :)

Pozdrawiam
Tomek

Czarna 145 QV

Koledzy a czy ktoś może jakąś mapkę podać, bo ja nie z Krakowa i niewiem o jakim Multikinie piszecie a może bym z Żonką przyjechał:))

t.o.mek napisał:
Napisz jaki masz kolorek twojej 146 - kilka razy czarną widziałem Pracuję w Bochni i dlatego pytam Co do wyjazdu mogę się z wami przejechać - jadąc przez Bochnie dużo nie nadłożę km
Jeśli widziałeś czarną 146 Ti z antenką CB na dachu to napewno moją:D Natomiast jeśli chodzi o spot to nie ma problemu- fajnie będzie jechać w kilka Alfek do Krakowa. Myśle, że w ostatnim tygodniu tak już dokładnie sie zgadamy jak będzie ustalona dokładna godzina itd. W takim razie do zobaczenia na drodze :D
P.S Wypatruj też srebrną 147 z antenką CB na dachu(oczywiście :lol: )- to mój tata :D
Pozdrawiam

Tomek166 mapkę masz w jednym z wczesniejszych postów... Chodzi o multikino przy parku wodnym i d.h. Krokus przy ul. Bora Komorowskiego, która potem przechodzi w ul. Lublańską, która znowu przechodzi w ul. Opolską :) Wejdź na targeo.pl i tam sobie spokojnie zaplanujesz trasę:)

Aż się pomęczyłem i mapkę zrobiłem
pokqv8.jpg

1. DRAGON2020
2. bimski
3. wojtek7551
4. Zit
5. JanAR
6. Darknes
7. M@T
8. t.o.mek
9.bizon2007
10.Vito74m
11.homel86
12.Krulik
13.Marian
14.klimoo
15.Gopcio na 75%
16.alfaholik-Bioły na 80%
17.tomaszmagiera
18.Kosiar ( może przyjedzie)
19.wojtek7551
wszystkich wpisałem? czy kogoś opuściłem? uzupełniajcie listę , będzie wiadomo ile Alf jedzie

Amortyzatory
Powrót