Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Centralna Europa na pewna działa na G3. Osobiście sprawdzone.tomek166 napisał:jest ktoś może z Brzegu lub Opola bo potrzebuję oryginalną mapkę navi do g3 do alfy romeo 166 bo nie mogę ustawić daty ani godzinki proszę o jakieś info.![]()
U mnie nie działa.blackalfa166 napisał:u mojego ojca w jego alfie z 2002 nie ma plyt a mimo to navi działa
Czasami tak bywa.tomek166 napisał:niestety u mnie nie działa a mam Belle z 2002 roku. Próbowałem już tą płtke co piszesz ale nic z tego wczytuje wczytuje i nic. Powturzę tylko czy ktoś z oryginałem jest w pobliżu Brzegu
To znaczy na każdej płycię są główne drogi Europy Zachodniej ale o płycie żeby była szczegółowa cała Europa Zachodnia to nie słyszałem.blackalfa166 napisał:przecież jest plyta cala europa zachodnia
Światełko w tunelu to już zgasło.Alfomovil napisał:A więc jest światełko w tunelu... A czy skądś taką EUR ZACH w komplecie można ściągnąć/zdobyć/ukraść dla wersji NAV G3?
A czego się spodziewasz od systemu, który powstał w połowie lat 90-tych?Alfomovil napisał:Czy Navteq nie przewidział, że ktoś może podróżować, skądinąd piękną i komfortową AR166 przez całą EUR i czy w związku z tym na każdej granicy muszę zmieniać płytę, jadąc np. do Belgii?
a nigdy tego nie analizowałem wiem tylko że i ja i ojciec mamy różne płytki różnie opisane tytułami ale nie korzystałem z nich nigdy ... płytki sobie leżą i robią dobre wrażeniekmito napisał:na każdej płycię są główne drogi Europy Zachodniej ale o płycie żeby była szczegółowa cała Europa Zachodnia to nie słyszałem
Kilka postów wyżej kolega tomek166 miał podobny problem.otik1973 napisał:Kupiłem Alfę 166 2,4JTD 2000r. Full Opcja, razem z orginalnymi płytkami włoskimi do nawigacji ale cóż mam problem bo wkładając płytkę do napędu na panelu ICS wyskakuje error cd co robić . pomózcie