[159] 159-tka Łukasza.

Wczoraj 159 poznała nowe koleżanki.
Pokaż załącznik 236795

Fajny spocik!

A Twoja Bella Łukasz bardzo podobna do mojej poprzedniej :) Też miałem czarnego sedana z jasnym, welurowym wnętrzem i to połączenie uważam za rewelacyjne! Teraz mam wszystko czarne i jest trochę zbyt pogrzebowo ;)

Co do planów, niższe sprężyny to dobry pomysł, ale proponowałbym wtedy minimum 17-calowe felgi, bo na 16stkach będzie bardzo nisko.

Ogólnie planuję na lato 18 bądź 19 ale boję się trochę tego rozmiaru. Wtedy nie będzie problemu. Tylko czuję,że na zimę będę musiał wymienić 16 na 17 cali.

moim zdaniem felga stalowa + ori kołpak alfy, na zimę jak najbardziej :P Ale może tak mówię bo taki zestaw mam i nie jestem obiektywny :cool:

Załączniki

• IMG_20171105_143022.jpg
    IMG_20171105_143022.jpg
    156.8 KB · Wyświetleń: 0
Zastanawiam się nad zmiana podświetlenia zegarów na białe. Ktoś z Was zajmował się tym tematem? Na forum nie mogę znaleźć informacji żadnych.

Zmieniasz zegary na poliftowe, po czym jedziesz do jakiegoś fachury na korektę przebiegu na liczniku. Tyle.

Z tym różnie bywa. Ale muszę sprawdzić tą informację i zacząć się do tego stosować. Teraz pytanie brzmi czy ta dwumasa już nadaje się do wymiany czy ew. wina leży po stronie jakieś poduchy.

Tak przy odpalaniu jak gaszeniu lewa stopa na pedale sprzęgła☝️

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

co do liczników sprawdz u mnie, ostatnio pokazywał ten temat....

Da radę zmienić kolor podświetlenia - ja mam zmienione na białe właśnie. Niestety nie powiem Ci jak to się robi bo już kupiłem samochód z takim podświetleniem.

Ja u siebie wymieniłem diody led właśnie na białe,musisz przelotowac diody led to jest najlepszy sposób aby zostawić stary licznik

Amortyzatory
Powrót