Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Wydaje mi się, że z moją charakterystyką jazdy i planami na przyszłość diesel nie może mi tego dać. Wydaje mi się, że na chwilę obecną AF 159 1.8MPI będzie dla mnie idealnie wyważonym kompromisem satysfakcji z posiadania takiego auta, kosztów eksploatacji oraz osiągów.
to lpg można wsadzać tylko do brzydkich samochodów?
Dzięki Panowie za odpowiedź. Tak jak podejrzewałem, rozwiązania idealnego nie ma. Wybierając konkretną jednostkę trzeba być świadomym pewnych kompromisów, które się z tym wiążą.
było o tym milion razy
u mnie pod domem z LPG do garażu nie wjedziesz, bezwzględny zakaz
do galerii na zakupy nie pojedziesz, bo też zakazy parkowania
itd
no i zapomnij o bagażniku
gazowanie aut to zabawa dla dziadów, co się napinają na lepsze fury
Na modele Hondy właśnie na benzynę trwają wyprzedaże z rabatem do 17 000 zł i za pakiet AC/OC/NNW 2200 zł, m.in. Honda CR-V, Honda Accord, Honda Civic 5d, Honda Civic Tourer, Honda Civic 4d, Honda Jazz, to kolejny argument za benzyną.
a ja sądzę, że rozsądek kolegi zabija przyjemność z posiadania tak pięknego auta.....
śmieszne argumenty
gaz do 1.8 moim zdaniem jest super pomysłem, silnik stosunkowo prosty a jego eksploatacja będzie mega tania a jeśli autorowi nie zależy specjalnie na osiągach to aż szkoda jeździć taką wersją silnikową na benzynie.
A mnie się wydaje, że to drugie wcielenie kRSa logował się z tego samego IPWydaje mi się, że kolega Anderson zbiera posty żeby coś w bazarku opierdzielić
zachód rzadko jeżdzi na gazie, oni to wiedzą
Polak dziaduje, bieduje i kombinuje
A mnie się wydaje, że to drugie wcielenie kRSa logował się z tego samego IP
znajdź mi proszę takie TBi w takiej cenie to biere od razu - chyba nie wiesz co mówisz, takich aut prawie nie ma na rynku, a czekanie w nieskończoność to nie dla mniea ja sądzę, że rozsądek kolegi zabija przyjemność z posiadania tak pięknego auta..... poz tym, TBi montowane były od 2009, czyli za dwa, trzy miesiące najstarsze auta z TBi będą miały sześć lat.
Za 3 dychy kupisz takie auto w bdb stanie.
Przypomnij mi, jakim to pięknym autem jeździsz z rozsądku?
I przestań się tak spinać, szkoda życia.