Na jakiej podstawie twierdzisz ze to wiodacy? Czy faktycznie Cinsoft tak wymiata, ze tylko tam warto? Macie jakies zdanie np. o VTechu?
Rogal I Cinek prezentują najwięcej modów JTD,ba w ogóle coś prezentuja,nie wspominając,że tylko oni bardziej dłubią w JTD niż sam soft.Oczywiście mozna próbować u innych,nikt nikomu nie zabroni,tyle ,że juz przy głupim wyłączeniu EGR-u robią się schody,zresztą na forum sa osoby ,które zostawiły pokaźne pliki pieniędzy u tych panów i są zadowoleni,więc myslę ,że nie ma co wyłamywać otwartych dzrzwi i ryzykować ,tylko jechać tam,gdzie inni dawno zawierzyli.Naturalnie każdy zrobi tak jak chce i uważa.Zadzwoń do jednego i drugiego,podpytaj,a sam się przekonasz o ich ogromnej wiedzy,a co najważniejsze,życzliwym podejściu.Potem zadzwoń do Mastersa,czy nawet wspomnianego v-techa,tam życzliwość ma chyba inne znaczenie.
V -tech miał kiedyś renomę,gdy inni tunerzy albo raczkowali,albo zdobywali wiedze.Dziś renoma v-techu jest praktycznie żadna,zresztą nawet nie mają porzadnej hamownii..Poczytaj na necie,sam się przekonasz.
Bravo jak najbardziej widziałem wykresy ale w przypadku 159 nie widziałem
Cięzko znaleźć wykresy 159 2,0 ,to fakt,bo też i nie jest ich za duzo.Na żywo widziałem tylko jedną 159 2,0 ,akurat się modującą.Z tego co pamiętam wyszło coś koło 220km.Co nie zmienia faktu ,że to te same silniki,które pracują i w bravo i w oplach i w giulieccie.
Swoją drogą gdzie robiłeś soft ?