Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
No to było by fajnie. Tylko jeśli się rozetnie, to jak to potem posklejać?Dokładnie tak
Juz pierwszy wyszedł dobrze. Chociaż akurat najłatwiejszy. Niebawem nowe wieści i fotki z operacji.
Uwierz mi - przyklejenie kloszy będzie (realnie) 10 razy łatwiejsze niż sklejenie całej lampy z powrotem.No to było by fajnie. Tylko jeśli się rozetnie, to jak to potem posklejać?
Co do samych ringów. Ktoś pisał, że SMD świecą bardzo jasno, a może nawet za jasno. Jaka jest cena SMD, a jaka zwykłych? Bo skoro SMD takie jasne, to może warto zainstalować zwykłe?
rozwiń plsmam nie najlepsze doświadczenie ze zmianami oświetlenia, więc wolę nie ryzykować, hehe.
Chodzi ogólnie o zamianę seryjnych reflektorów na tuningowe. W moim poprzednim aucie takiej zamiany dokonałem, z pełną świadomością, że zyska wygląd, ale światła będą gorsze. Tak też było. Oświetlenie było koszmarne. Okazało się, że te tuningowe reflektory były też nieszczelne - zbierał się w środku piasek, a nawet... owady - nie wyglądało to fajnie, hehe. Nie mówiąc już, że był problem z prawidłowym ich ustawieniem.rozwiń pls
Trzeba zdecydowanie więcejNapiszcie do mnie na priv jakiego konkretnie elektronika szukacie, albo co moglby wykonac.
Mam znajomego ktory spokojnie podejmie sie zrobienia automatu do dziennych - w moim rozumieniu, zalaczenie po zapaleniu, po otrzymaniu sygnalu postojowek zgaszenie, chyba ze cos wiecej trzeba?
Prosze napisac, dam mu do przetrawiania i powiem co odpowiedzial.

DziękiEfekt konkret.Do trudno dostepnych miejsc proponuje uzyc zamiast pilnika-![]()
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:27 ----------
pilka wlosowa-precyzyjniejsza i napewno szybsza...![]()