Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Na święta w sam raz! jak jeszcze "last christmas" zagra to biorę.
Cena trochę zaporowa tym bardziej że tracimy homologację i rozklejamy lampę która możemy uszkodzić lub źle skleić i po kilku latach np będzie parować. Nie wspominając już o fakcie że ringi te też mogą się uszkodzić/zużyć i wymiana znów wiąże się z rozlejaniem lamp na nowo.Czy będzie ktoś chętny na ten zestaw jeżeli wyjdzie to fajnie ?
No i gdzie jest ten yonash i jego sprzedaż . Ja mówię o cenie do sprzedaży może kilka napalencow się znajdzie jednak cudów w sprzedaży bym nie oczekiwał. Jako zabawa skleić kilka kompletów czemu nie biznesu w tym nie widzę.To nie jest zła cena yonash miał dużo drożej. Jakość kosztuje u mnie ringi siedzą już z 7 lat i nic się nie dzieje. A ile jest ,wstawię gotowych do jazdy dziennej i świeca jak chcą.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka