[159/Brera] ringi DRL - projekt

Siema, Stanleyyy przeszperalismy allegro i te standardowe od BMW nie pasuja bo sa za duze. U nas wymiary srednicy sa ~9-9.5

Poza tym nie są _super_ tanie, bo w tym naszym sklepie CCFL kosztują po 32zł (x6 = 192zł). Myślę, że bez problemu zejdziemy do 30zł, a zawsze masz sklep za rogiem, w którym możesz reklamować. Poza tym nieoceniona jest pomoc techniczna :)

---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:25 ----------

Cytat ze stronki o BMW ;)
"Osobiscie kupil bym SMD i moze troszeczke je zaciemnil i zrobil mala oslonke dookola zeby tak nierozpraszaly. CCFLki juz mi bokiem wyszly, jak nie ring to przetwornica i tak w kolko. "

jak gadalem z tym gosciem co je sprzedaje mowil ze od CCFL jest odwrot (to opinia z forum BMW tylko to potwierdza).
SMD to chyba nowsza technologia, mniej awaryjne, nie potrzbea przetwornic itp.

Teraz tylko pytanie jaką cenę wynegocjujemy. Fajnie byłoby zmieścić się w 50zł/szt. Wtedy komplet wyniesie 300zł + drobne na elektronikę.

no zobaczymy - 300 + elektronika za kit byla by to cena bardzo ok.
Dlatego dobrze zeby bylo nas wiecej osob/aut jutro - bedziemy bardziej przekonywujacy w negocjacjach ;)

Potwierdzam swoja obecnosc. Zostawiam zone i maluszka w jakims meblowym kolo macro i smigam do Was. Fajnie bedzie sie btw spotkac. Mam nadzieje, ze ktos z 2.2 jts podjedzie bo mam pytania ;).

@szewi: fajnie, ze bedziesz bo Twoja bella jest dla mnie troche inspiracja do przerobek. Masz przepiekny egzemplarz. Nic dodac, nic ujac. Moja wersja to tylko distinctive a drobiazgi Ti robia swoje. Poluje na takie felgi jak u Ciebie w rozmiarze 19", wiec popatrze sobie na zywca jak sie prezentuja :)

Koledzy, dzięki za spotkanie. Coś już wiemy.
Szukam teraz lampy na alledrogo i można rzeźbić. Proponuję spotykać się w czasie czwartkowych spotów na KEN (http://www.forum.alfaholicy.org/zloty_imprezy_spotkania/62752-spocik_warszawa.html). Jedynie grzdylu ma troszkę dalej, ale chyba wciąż rozsądnie blisko.
Jak znajdę lampę w okolicach stówki, to kupię. Zrzutę możemy zrobić później.
Pzdr!

Lcs według mniel epiej wygląda z chromowaną listwą ;) kwestia gustu....

również dzięki za spotkanie mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie (mam na myśli światła) tak pomyślałem, może Tomek Twardowski ma jakąś lampę z demobilu? Zadzwonie i się zapytam...

co do spota na KEN postaram się przyjechać podajcie mi tylko godzinę no i datę następnego :)

Każdy czwartek, 19:00, parking podziemny - na końcu przy zawrocie.

A tutaj tutorial do obslugi piekarnika przy modziku do maximy z ktorego z powodzeniem skorzystal moj brat:

http://www.shiftice.com/angel_eyes.html

Moze byc pomocny.

Prosiłbym o więcej informacji a mnie towarzyskich dyskusji w temacie. Dziękuję

Hej koledzy pamiętajcie o mnie, wprawdzie ja nie z Wawy ale na zrzutę możecie liczyć bo i ringami jestem zainteresowany.
Ile kosztuje ta górna część grilla od Brery ?

Hej koledzy pamiętajcie o mnie, wprawdzie ja nie z Wawy ale na zrzutę możecie liczyć bo i ringami jestem zainteresowany.
Jasne :) Im więcej osób zainteresowanych, tym lepiej. Zbliżymy się do niezauważalnej kwoty zrzuty.
Póki co musisz wierzyć nam na słowo, że ringi SMD świecą z 4 razy mocniej od CCFL! Kolosalna różnica.

Mam pytanko. Czy jak zamontujecie te ringi to będziecie ich uzywać do jazdy dziennej?? jak w bemewu?

Amortyzatory
Powrót