Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Szczerze to nie wiem, bo za mało jeżdżę w koło komina żeby miarodajnie to sprawdzić. Komputer pokazuje 18-20 litrów, ale to takie krótkie odcinki że przeważnie silnik nie zdąży się nagrzać. Bardzo mało jeżdżę w ten sposób, głównie trasy.Tak z ciekawości jak poruszasz się koło komina to jak wygląda spalanie u Ciebie?
To już mój trzeci alfaholicki kompletWyglądają naprawdę super,jak oceniasz?widzę że stopery też są![]()
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
Zle to wrozy skoro kazdy odjezdzal... [emoji14]To już mój trzeci alfaholicki kompletTak naprawdę nie wiem ile wytrzymują. Pierwsze miałem najdłużej, około 2 lata. I z nimi sprzedałem auto. Drugie miałem ponad rok, też odjechały z autem. Generalnie jakość w stosunku do ceny jest spoko, tylko napis się ściera.
Duży plus to stopery wszystkich czterech dywaników![]()

Faktycznie można coś pomyśleć. Po oczyszczeniu skóry takie kwiatki wyszły, wcześniej to się nie rzucało w oczyMoże by ten wytarty pasek na boczku spróbować zamalować jakimś zestawem do skór? Nawet jakbyś z kolorem idealnie nie trafił i tak lepiej by to wyglądało.
Trzeba kupić blokadę z polifta i przełożyć silniczek. Dziwna sprawa, że w przedliftach te silniczki łapią zamułę.A co z tą blokadą?
Jakieś lutowanie było czy wymieniłeś płytkę na inny egzemplarz?
A to tak nie jest? :dirol:Ostatnie zdjęcie mega fajne... Przez chwilę nawet zacząłem myśleć, że sedan jest ładniejszy niż SW![]()
![]()
Oczywiście że jest ładniejsza niż SW [emoji14]Ostatnie zdjęcie mega fajne... Przez chwilę nawet zacząłem myśleć, że sedan jest ładniejszy niż SW![]()
![]()