FilipoInzhagi
Użytkownik
Zdecydowanie tak...a myślałem że tylko ze mną jest coś nie halo 
Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Potwierdzam. Żałuję, że nie miałem czasu nawoskować całego auta i mam nadzieję, że to jeszcze zrobię w jakiś cieplejszy weekend. Po pierwsze, nawoskowane elementy praktycznie się nie brudzą, po drugie - błoto po jeździe w deszczu zmywa się w oka mgnieniu. W lecie używałem K2 Proton i ten wosk to była kasa w błoto w porównaniu do Soft99.Soft 99 Dark jest zajefajny do ciemnych lakierów i przede wszystkim bardzo trwały. Używałem go przez ostatnie kilka lat. W tym roku przed zimą skusiłem się na Collnite 476s i stwierdzam, że jest lepsza głębia koloru w porównaniu do Softa. Zobaczymy jak z trwałością.

Trzeba mieć szczęście. Szukałem 3.2 przed TBi, oglądałem 4 sztuki i każda to była padaczka.BTW miałem taką na widelcu ale okazało się że silnik szrot i zrezygnowałem
Chciałbym coś zrobić z wydechem, jednak auto pełni rolę rodzinnego, więc nie może to być nic głośnego... Czas pokaże, jeśli auto będzie się odwdzięczało bezawaryjnością to na pewno będę dbał o takie smaczkiGdybys mogl zrobic w tym silniku kolektory bez katow +reszte wydechu ,to naprawde wtedy widac ze ten silnik oddycha.
Hehe NIESTETY nie jest moja. Ale można ją nabyć za 5.5 bańki jakbyś był chętny[MENTION=25095]magil[/MENTION] - fajną masz posiadłość
Dobrze się komponuje ze 159ką![]()
Gdzieś coś słyszałem :haha:Juz Ci mowilem, że ta nakladka jest słaba? [emoji14]