Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zapytaj [MENTION=5780]Proxim@Ar[/MENTION] - to jego robota.Ile Cie wyniosła kiera i podłokietnik?

W pracy silnika chyba tak - w czasie jazdy pracuje jakby ciszej i bardziej miękko, chociaż mogę się mylić. Mam wrażenie, że wcześniej w czasie jazdy były wyczuwalne jakieś małe wibracje w czasie jazdy, teraz nie ma nic.Czujesz roznice w pracy silnika?
Bardzo ekonomiczne 3.2Hmm nieco ponad 9 litrów... Coś jest zepsute
To nie była męka, ale względnie pusta droga lokalna, mało wyprzedzania i płynna jazda w zakresie 80-110 km/h. Wydaje mi się, że to po czyszczeniu wodorem. Zazwyczaj też było ok 11. Teraz jak normalnie jachałem tą samą trasą jeszcze kilka razy to wyniki oscylowały w granicach 10.3-10.7 litra.Mnie sie raz udalo uzyskac taki wynik na trasie, ale musialem sie bardzo meczyc. Przy normalnej jezdzie wychodzi mi min 11L...
Może gdyby był 8 biegowy to byłoby bardziej ekonomicznieJa nie wiem jak Wy to robicie z tym spalaniem... Ja choćbym na uszach stawał to poniżej 12 litrów w zasadzie nie schodzęNo chyba że to przez ten mój automat...