Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Profilaktycznie. Kupowałem Ceramizer do tylnego mostu, a wyszło, że kupiłem zestaw, więc trzeba wykorzystaćW jakim celu dodajesz ten eliksir młodości? Pytam bo jestem o włos od zanabycia drugiej 9tki tym razem V6 i zbieram materiał za i przeciw; )
Mam okazję kupić V6 za nieduże pieniądze i albo na handel albo zostanie ze mną. Ogólnie czytam wszystko co dotyczy V6 żeby mieć rozeznanie i wychodzi na to że nie taki diabeł straszny jak go malująProfilaktycznie. Kupowałem Ceramizer do tylnego mostu, a wyszło, że kupiłem zestaw, więc trzeba wykorzystać
Daj spokój, jakie tam przeciw... chcesz V6 zamiast diesla czy jako drugie auto?

Kupiłem to auto na 17", więc chwilę na nich pojeździłem. Komfort nieznacznie wyższy niż na 18", a jeśli chodzi o przycieranie to też nie ma problemu - na podłych nawierzchniach mam w zwyczaju jeździć wolniej i ostrożniejJak się jeździ na 17" i eibachu? Nie jest za nisko, nie haczy? na oko wydaje mi się że opona to jak każe instrukcja 225/50, co oznaczałoby mniejszą średnicę koła niż w lato. Miałam podobne wrażenie po zmianie z 18" na zimowe 17" w zeszłym roku. Wyglądały na Alfie jak małe kółeczka![]()

Racja, mój błąd. 0.6 cm to już sporo, nie wiem czy dobry pomysł na wiejską zimę... ciekawe czy będę robić za pług śnieżnyRóżnica w średnicy 225/50 R17 i 235/45 R18 wyszła mi większa, teoretycznie 1.2cm, co oznacza auto niższe o około 0.6cm na zimówkach
Racja, mój błąd. 0.6 cm to już sporo, nie wiem czy dobry pomysł na wiejską zimę... ciekawe czy będę robić za pług śnieżny![]()
Pewnie tak jak moja, ok 3 cm. 17" są nieco bardziej komfortowe. Ale już tęsknię za letnim setupem, było ciszej :moil: